Jednohubky k snídani - čtvrtek 26. listopadu
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 26. listopadu

Jednohubky k snídani - čtvrtek 26. listopadu

Michal Burian

Michal Burian

21

Oficiální boty Falloutu 4, české názvy v Just Cause 3, novinka na Zingu, Londýn v SimCity BuildIt, posila pro soundtrack Sniper: Ghost Warrior 3 a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Jste fanoušci Falloutu 4? Tak to by vás mohlo zajímat, že Bethesda za 85 dolarů (cca 2200 Kč) prodává oficiální Vault-Tec boty.

Při sledování nedávno vydaných gameplay záběrů z Just Cause 3 jste si mohli všimnout toho, že názvy některých zbraní ve hře zahrnují česká slova, například vdova nebo plechovka. Tohle pojmenování ale podle všeho nemá žádný konkrétní důvod, alespoň nám to bylo řečeno prostřednictvím oficiálního Twitteru Just Cause.

Již brzy pro vás budeme mít zajímavé oznámení. Na Zing.cz se vrátí oblíbená měsíční soutěž. Napadá vás, o co půjde?

Pokud si budete kupovat dnes vycházející Beyond: Two Souls pro PlayStation 4, připravte si na disku konzole 33 GB. Původní PS3 verze měla 25 GB.

Codemasters zavřeli studio na Maltě, kde místní zaměstnanci vytvořili mobilní strategii Battle Decks, aby se mohli naplno soustředit na závodní tituly (DiRT Rally a F1).

Mobilní titul SimCity BuildIt dostal aktualizaci. Ta přináší 25 nových staveb z Londýna, včetně divadla Globe, autobusového nádraží a Big Benu. SimCity BuildIt stáhnete zdarma na Google Play a App Storu.

U tvůrců Firefall se propouští. Studio Red5 se ale odmítlo k situaci vyjádřit a tvrdí, že se stále soustředí na vývoj AAA her.

V týmu Sniper: Ghost Warrior 3 panují odlišné podmínky. City Interactive s hrdostí oznámili, že soundtrack bude připravovat Mikolai Stroinski. Ten se podílel na Zaklínači 3, stejně tak indie hitu The Vanishing of Ethan Carter. Jde o první FPS v kariéře Stroinskiho.

Mobilní Lara Croft Go dostane dnes bezplatný update pojmenovaný Cave of Fire. Jeho součástí bude 26 nových hádanek, dva nové kostýmy a další sběratelské artefakty.

Dnes začíná prodloužený double XP víkend v multiplayeru Call of Duty: Advanced Warfare. Stejná akce proběhne i u Black Ops 3.

Sony láká videem na PlayStation Experience 2015, uskuteční se 5. a 6. prosince v San Franciscu, kde si hráči budou moci vyzkoušet připravované hry, nejen exkluzivity pro PlayStation.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama