Jednohubky k snídani - čtvrtek 29. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 29. ledna

Jednohubky k snídani - čtvrtek 29. ledna

Michal Burian

Michal Burian

18

Game of Thrones v Minecraftu, nové stránky Quantic Dream, Thief možná v PS Plus, toast na iOS, zábavné bugy a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Fanoušci Minecraftu v kostičkovém světě přepracovali Game of Thrones. Ve své práci stále pokračují. Vidět můžete lokality Castle Black, Dragonstone, The Wall, Gulltown, Lannisport, Pebbleton a Casterly Rock z populárního televizního seriálu HBO.

Členové EA Access na Xbox One si budou moci od dnešního dne stáhnout zdarma Battlefield 4: Second Assault. DLC bude k dostání zdarma do 29. února. Balíček obsahuje čtyři mapy z Battlefieldu 3; Operation Metro, Firestorm, Caspian Border a Gulf of Oman.

• Quantic Dream dnes v 7:30 našeho času spustí své nové oficiální stránky. To je ideální příležitost k oznámení novinek. V úvahu přichází PS4 verze interaktivního thrilleru Beyond: Two Souls. Na nový projekt to nevypadá, ten by oznámila spíše Sony.

V jedné reklamě bylo uvedeno, že v únoru bude zdarma na PlayStation Plus stealth akce Thief od Square Enix. Zatím nevíme, zda pro PS3 nebo PS4. Oficiální oznámení od Sony by mělo přijít v nadcházejících dnech.

Neobyčejný simulátor chleba vyjde v letošním roce pro iOS. I Am Bread je od prosince 2014 v předběžném přístupu na Steamu. Zatím neznáme detaily o iOS verzi. Naše dojmy naleznete zde.

Efektní způsob jak zabít protivníky v Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. Gravitace dělá své.

V sobotu na Tokaigi 2015 odhalí Square Enix novou hru pro PlayStation 4 s kódovým názvem Project Code Z.

Torchlight 2 konečně vyjde ve verzi pro Mac. Pokud na ni čekáte, tak se dočkáte v pondělí.

Občas jde o zábavné bugy, jiné dokáží pěkně naštvat. Přehlídku herních nešvarů naleznete ve videu, včetně UFC a WWE, Destiny, Halo, The Crew a dalších.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama