Jednohubky k snídani - čtvrtek 29. října
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 29. října

Jednohubky k snídani - čtvrtek 29. října

Michal Burian

Michal Burian

22

Black Ops 3 pivo, NFS, Gran Turismo Sport, trofeje Falloutu 4, prodeje Nintenda, Michel Ancel a jeho Wild, něco od tvůrců Outlast. DriveClub Bikes, první mobilní hra od Nintenda a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Svět se zbláznil. Vlastní pivo nemá jen Kingdom Come a Fallout 4, ale nově také Call of Duty: Black Ops 3. Právě touhle střílečkou se informovala firma Black Hops Brewing, která začne prodávat pivo pojmenované Black Hops. Jak se dalo čekat, bude černé barvy a obsahuje 4,8 procent alkoholu. Pokud o něj budete mít zájem, seženete ho v Austrálii od 2. listopadu, případně na stránkách výrobce.

Dnes v 16:30 našeho času uvidíme launch trailer Need for Speed.

V Paříži oznámené Gran Turismo Sport není Gran Turismo 7, zároveň je ale hra více než Prologue.

Krátké video vám ukáže, co dokážete ve Falloutu 4 s perkem Big Leagues. Díky němu udílíte dvojnásobné poškození se zbraněmi nablízko a máte šanci na trochu brutálnější zákroky. Prostudovat si můžete také trofeje. Pozor na spoilery.

A ještě jednou Fallout 4. Den před vydáním, tedy 9. listopadu, mají vyjít recenze. Bohužel u nás hra před vydáním k dispozici pro novináře nebude. Recenzi na Zingu tak očekávejte až později.

V průběhu druhého čtvrtletí se prodalo pouhých 720 tisíc kusů konzolí Wii U. To znamená, že konzole má dohromady prodaných 10,7 milionů kusů po celém světě. Handheldu 3DS se dařilo o něco lépe - 1,27 milionů kusů (dohromady 54,34 milionů kusů). Velkým hitem na Wii U je Mario Kart 8 - 5,87 milionů kusů (přes 50 procent majitelů Wii U má tuhle hru). Nintendo může být rádo i za střílečku Splatoon (2,42 milionů) nebo Super Mario Maker (1,88 milionů).

Na Paris Games Week si návštěvníci mohou zahrát demoverze Beyond: Two Souls a Heavy Rain ve verzi pro PlayStation 4, stejně tak multiplayer Uncharted 4.

Francouzský designér Michel Ancel rozdělil svou práci mezi své studio Wild Sheep, kde pracuje na open-world survival hře Wild, a Ubisoft. V současné době tak pracuje na dvou hrách. O té první víme, ale co bude to druhé? Na čem dalším může pracovat tvůrce Raymana a Beyond Good & Evil? Bude to nové a dlouho očekávané Beyond Good & Evil?

Tvůrci Outlast škádlí nějakým oznámením, které mají naplánováno na dnešní den. Je to blízko Halloweenu, dočkáme se Outlast 2?

V Sony dost věří PlayStation VR. Jak si jinak vysvětlit, že na hrách pro virtuální realitu určenou PS4 pracuje přes 200 vývojářů. Ti mají zajistit, že v den uvedení na trh bude s headsetem co hrát. Mezi nimi jsou například hry Gran Turismo Sport, Tekken 7, Robinson: The Journey od Cryteku, Until Dawn: Rush of Blood, RIGS: Mechanized Combat League nebo Battlezone.

Pokud se považujete za lovce trofejí a úspěšně jste získali platinovou trofej v DriveClub, tak pro vás Evolution Studios mají další výzvu. Platinovou trofej totiž obsahuje i samostatné rozšíření DriveClub Bikes. To je zaměřeno na motorky.

Vyšla kolekce Alien: Isolation. Jde vlastně o GOTY edici obsahující všechen dodatečný obsah, včetně Ripley DLC.

Něco pro pobavení: Vymyšlený příběh o prvním Mortal Kombat turnaji.

Nintendo představilo první mobilní titul. Jmenuje se Miitomo a bude free-to-play. "Tomo" v japonštině znamená přátelé a dle vydavatele má být aplikace ideální pro hráče, kteří se zdráhají prozradit o sobě nějaké detaily, nebo se bojí mluvit s ostatními. Ve hře si nejprve vytvoříte svou postavičku Mii. A na základě zodpovídání otázek budete komunikovat s ostatními. Vypadá to na takovou sociální síť po Japonsku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama