Jednohubky k snídani - čtvrtek 3. března
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 3. března

Jednohubky k snídani - čtvrtek 3. března

Michal Burian

Michal Burian

21

Další Star Wars hry na cestě, série Forza je úspěšná, prodej konzolí nové generace, Uncharted 4 má stát za to čekání, Titanfall 2 blízko a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Dnes ve 23:00 našeho času proběhne další Nintendo Direct. Tento bude věnovaný připravovaným hrám pro Wii U a 3DS, které vyjdou během jara a léta 2016. Akci budete moci sledovat živě na Twitchi.

Vedení EA opět zopakovalo, že mají ve vývoji dvě Star Wars hry. Jednou z nich by měl být druhý Battlefront a další zatím tajná akční adventura od Visceral Games (Dead Space), kde pracuje scénáristka Uncharted, Amy Hennig.

24. června 2016 pro PlayStation 4 vyjde kompletní edice Tropica 5, obsahovat bude všechna rozšíření.

Limitovaná edice DualShocku 4 pro fanoušky Uncharted 4.

Sérii Forza hrálo 10 milionů unikátních hráčů, pochlubil se Microsoft, který láká na to, že další Forzy mohou být i pro PC. Letos na jaře se přiřítí ořezaná verze Forza Motorsport 6 pro Windows 10, bude zdarma.

Novou generaci konzolí (PlayStation 4 a Xbox One) má doma 60 milionů lidí, tvrdí finanční ředitel Electronic Arts, Blake Jorgensen. V lednu to přitom podle něj bylo 55 milionů.

V Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 si můžete urychlit postup hrou a koupit si jeden z pěti balíčků přidávající in-game peníze do hry. Vše ale lze získat obyčejným hraním.

Obchodní řetězec GameStop nedávno ve svých prodejnách vystavil provizorní krabičky s předobjednávkou Titanfall 2. Dnes od nich přichází další zpráva, brzy má být hra oficiálně představena. Vyjít by podle EA měla do konce letošního roku.

Odklad Uncharted 4 o dva týdny (vyjde 10. května) bude stát za to, vzkazuje fanouškům kreativní ředitel Neil Druckmann.

8. března se všichni hráči World of Tanks na PS4 dočkají dalšího rozšíření. Balík nabídne rovnou devět sovětských a devět německých lehkých a středních tanků. Společně s technikou do hry přibydou ještě tři zcela nové mapy (horské stezky obce Severogorsk). Krom toho na PS4 dorazí ještě americký tank M6A2E1 „Mutant 6" – ten se objeví v online obchodu již 4. března a bude k dispozici jen po omezenou dobu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama