Jednohubky k snídani - čtvrtek 4. května
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 4. května

Jednohubky k snídani - čtvrtek 4. května

Michal Burian

Michal Burian

5

Statistiky technické podpory Steamu, PlayStation Plus, beta WipEout, propouštění, Medal of Honor vs. Call of Duty a další zprávičky.

Reklama

Valve na stránce se statistikami prozradilo, že každý den zákaznická podpora Steamu řeší 75 tisíc žádostí denně. Téměř 50 tisíc žádostí z toho je o vrácení peněz. 12 tisíc se týká zabezpečení, 2500 technické podpory hry nebo Steamu a necelé dva tisíce nákupu.

S PlayStation Plus si můžete stáhnout Tales from the Borderlands (PS4), Alienation (PS4), Blood Knights (PS3), Port Royale 3: Pirates and Merchants (PS3), Laser Disco Defenders (PS Vita) a Type: Rider (PS Vita).

Zapište si do kalendáře, tisková konference Sony na E3 v Los Angeles proběhne 13. června ve tři hodiny ráno našeho času.

Pro pozvané hráče začíná dnes víkendová beta závodů WipEout Omega Collection. Beta má 23 GB. Plná verze dorazí za měsíc.

V červnu se začnou prodávat autíčka z populární hry Rocket League. Takzvaní Pull-Back Racers budou zabaleny v Rocket Ballu, tím pádem nebudete do poslední chvíle vědět, jaké autíčko jste si koupili. V nabídce bude The Octane, Dominus, Masamune, Hotshot, Grog, X-Devil, Merc a další čtyři limitované varianty s kódem pro odemčení Cold Fusion Rocket Boost a ZT-17 kol ve hře. Zatím budou jen v USA, informace o mezinárodní dostupnosti později.

Studio PopCap, majitelem je Electronic Arts, propouští ve svém sídle v Seattlu další zaměstnance, kteří se podíleli na sériích Plants vs. Zombies, Peggle a Bejeweled. Vedení PopCap ujišťuje, že to na jejich práci nebude mít vliv, veškerou energii budou soustředit tam, kde se to vyplatí.

Pro výrobu Nintenda 2DS XL se japonská společnost rozhodla, aby nabídla fanouškům zařízení mezi 2DS a 3DS XL. Jde tady hlavně o cenu, která je 200 dolarů u 3DS XL, zatímco u nového 2DS XL to bude 149 dolarů.

Dávka nostalgie, fanoušci porovnávají vylodění na pláži Omaha z Medal of Honor: Frontline a Call of Duty: WWII. Hry od sebe dělí 15 let.

Společnost Gaming Heads uvedla na trh dvanáctipalcového Vault Boye, který má ruce v bok. Je vyroben z vysoce kvalitního PVC. Cena byla stanovena na 60 dolarů (cca 1500 korun).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama