Jednohubky k snídani - čtvrtek 5. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 5. ledna

Jednohubky k snídani - čtvrtek 5. ledna

Michal Burian

Michal Burian

4

Beta Ghost Recon: Wildlands, příslušenství k Nintendu Switch, herní motivy v seriálu Star Wars: Rebels, co je s Deep Down od Capcomu, úspěšné Super Mario Run a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Ve studiu Campo Santo mohou slavit, jejich hra Firewatch má na kontě již přes milion prodaných kusů. Titul vyšel loni v únoru na PC, PS4 a Xbox One. Do PC verze vytvořili fanoušci českou lokalizaci.

Z PlayStation Network a Xbox Games Store z ničeho nic zmizla hra Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan, která vyšla teprve v květnu 2016. Vypadá to, že Activisionu vypršela licence, z digitálních obchodů byl odstraněn i The Amazing Spider-Man společně se svým pokračováním.

Co se stalo se zajímavě vypadajícím online RPG titulem Deep Down, ptají se hráči z celého světa. Hra byla oznámena již v roce 2013 a brzy na to měla spatřit světlo světa. Do dnešního dne ale o ní moc nového nevíme, Capcom má čas na obnovení ochranné známky do února 2017, jinak může o název pro tohle free-to-play RPG přijít.

Chcete nový ovladač k Xboxu One, případně k PC? Od 10. ledna má být v prodeji nová červená varianta Xbox One gamepadu. Cena byla stanovena na 65 dolarů (1670 Kč). Líbí se vám?

S free-to-play hrami se v posledních letech roztrhl pytel. Některé to ale moc daleko nedotáhnou. Jednou z nich je i karetní hra SolForge, která byla teprve loni zahájena. Neuspěla, servery se vypnou k 31. lednu 2017. Vývojáři tvrdí, že si ukousli moc velké sousto, nedokážou vybudovat tak rozsáhlou digitální hru. Prý je to pro ně tvrdá lekce.

Zatím neznáme přesné datum spuštění bety Ghost Recon: Wildlands, pokud si ale mezi prvními hráči chcete hru vyzkoušet, nezapomeňte se zaregistrovat na oficiálních stránkách. Přihlásíte se pomocí Uplay účtu a vyberete si svou platformu.

Rime bylo včera znovu-oznámeno a kromě PS4 vyjde současně i na Xbox One, Nintendo Switch a PC. Amazon hru zařadil do předobjednávek, prozradil tak nejen to, že bude dostupná ve fyzické podobě, ale také datum. To má připadnout na 9. května 2017.

Nedávno jsme vydali speciál zaměřený na to, co daly starší hry aktuálnímu světu Star Wars. Včera vyšel nový trailer seriálu Star Wars: Povstalci, který nabízí další pohled na některá témata, kterými se speciál zabýval. Jmenovitě stíhačky TIE Defender, korvety Hammerhead a imperiální strážní droidy. Jestli jste ale neviděli všechny dosud vydané díly seriálu, varujeme před možnými spoilery.

Super Mario Run je na operačním systému iOS velmi úspěšné, zaznamenalo již přes 90 milionů stažení a vydělalo 30 milionů amerických dolarů. Zajímavá je také další informace, z těch 90 milionů stažení si hru koupilo jen 3 miliony lidí. To je pouhých 3,4 procent. Zbytek využil bezplatnou trial verzi. Brzy by Super Mario Run mělo dorazit i na Android.

Tchajwanské úřady prokecly další hru. Opět si nedaly pozor, tentokrát zmiňují Xbox One a PS4 verze Ace Combat 7. Tahle letecká akce přitom byla oznámena pouze na PlayStation 4, vyjít má ještě letos.

Dočkáme se vzkříšení hororu Eternal Darkness, který debutoval v roce 2002 na GameCube? Nasvědčuje tomu registrace ochranné známky, podalo jí Nintendo. Že by jeden z taháku konzole Switch?

O Nintendu Switch toho zatím moc nevíme, podrobnosti se dozvíme 12. ledna. To ale nezabránilo společnosti Snakebyte, aby představila edici klasických doplňků. Mezi nimi jsou sluchátka (prý s úžasným zvukem), pouzdro pro hardware, hadříky na čištění obrazovky, obal na hry a další věci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama