Jednohubky k snídani - čtvrtek 5. listopadu
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 5. listopadu

Jednohubky k snídani - čtvrtek 5. listopadu

Michal Burian

Michal Burian

23

Soundtrack trilogie Uncharted na vinylových deskách, Halo 5 nejrychleji prodávanou Xbox One exkluzivitou, ovladače pro Black Ops 3, tvůrci The Order, Tribes zdarma a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Začátkem příštího roku na vinylových deskách vyjde soundtrack trilogie Uncharted. Na třech deskách naleznete hudbu z her Uncharted: Drake's Fortune, Uncharted 2: Among Thieves a Uncharted 3: Drake's Deception. Sadu bude možné objednat za 55 dolarů. Artworky na obalech se mohou ještě změnit.

Halo 5: Guardians se může pochlubit největším launchem v historii celé série. Navíc jde o nejrychleji prodávanou exkluzivitu na konzoli Xbox One. Od 27. října 2015 dokázala tahle sci-fi střílečka, která je zaměřena hlavně na multiplayer, vygenerovat 400 milionů dolarů. Není známo, jakou část tvoří samotná hra, do čísla jsou totiž zahrnuty i speciální limitované konzole s Halo 5 a gamepady.

Nvidia pro hráče Call of Duty: Black Ops 3 připravila optimalizované ovladače 358.87. Stáhnout si je můžete přes GeForce Experience nebo zde.

Studio Ready at Dawn pracuje na více než jednom projektu. Chystat jich mají hned několik a nemusí jít čistě o exkluzivity pro PlayStation 4. Není známo, zda je ve vývoji i pokračování akce The Order: 1886, která se tak dobře neprodávala.

Po delší odmlce došlo k vydání dalšího přírůstku do série instruktážních videí Army 3, kterou má v režii známý člen komunity hry Andrew "Dslyecxi" Gluck. Tématem nového videa je co nejúčinnější obrana.

Sci-fi střílečka Destiny, která se soustředí zejména na multiplayerové bitvy, se může pochlubit 25 miliony registrovaných hráčů. Za poslední tři měsíce Activision zaznamenal nárůst o tři miliony.

Dnes vyjde PC verze Darksiders 2 Deathinitive Edition - obsahuje všechna DLC, lepší grafický engine s podporou rozlišení 1080p a přepracovanou a vyváženou hratelnost. Pokud na Steamu vlastníte Darksiders Franchise Pack, budete mít Deathinitive edici zdarma. Majitelé původního Darksiders 2 zase budou mít 80% slevu.

Série Ratchet & Clank včera oslavila 13. narozeniny. Studio Insomniac Games se nemůže dočkat, až na jaře 2016 vydá předělávku původní hry z PS2 pro PS4.

YouTube kanál GamerMuscleVideos nám ukazuje novou aktualizaci DiRT Rally - balíček Modern Masters přidal do hry vozy Citroën C4 Rally 2010, Ford Focus RS Rally 2007, Mitsubishi Lancer Evolution X a Subaru Impreza WRX STI 2011.

Blizzard se rozhodl, že už nebude zveřejňovat počet předplatitelů World of Warcraft. Včera jsme se dozvěděli, že se počet „poměrně stabilizoval“, na 5,5 milionů lidí. Blizzard k tomu má své důvody, jedním z nich je, že postupné snižování předplatitelů má negativní vliv na další hráče. V době největší popularity se WoWko chlubilo až 12 miliony platících hráčů.

Pokud jste nedali šanci sérii Tribes, tak si ji jednotlivé díly můžete stáhnout zdarma a zahrát si Earthsiege, Earthsiege 2, Starsiege: Tribes, Tribes 2, Tribes: Aerial Assault, Tribes Vengeance a Tribes Ascend.

V rámci Black Friday nabízí Microsoft ke konzoli Xbox One s Kinectem šest her zdarma. Cena bundlu je 399 dolarů a zákazníci dostanou Kinect Sports Rivals, Dance Central Spotlight, Zoo Tycoon, Assassin's Creed Unity a jednu vámi vybranou hru, třeba Halo 5: Guardians nebo Forzu Motorsport 6.

Zahraniční obchod GameStop připravil docela legrační reklamu na Star Wars: Battlefront. K předobjednávkám dávají plakát a právě o ten v reklamě jde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama