Jednohubky k snídani - čtvrtek 5. února
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 5. února

Jednohubky k snídani - čtvrtek 5. února

Michal Burian

Michal Burian

10

Během několika týdnů první trailer z Just Cause 3, hraní GTA V na telefonu s Androidem, Obsidian plánovali příběhové rozšíření South Parku, Naughty Dog nemají zatím čas na trilogii Uncharted pro PS4 a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Christofer Sundberg, zakladatel a kreativní ředitel Avalanche Studios, vnadí na první trailer, který poodhalí Just Cause 3. Na svém Twitteru napsal, že na něm pracují a dorazí velmi brzy (během několika týdnů).

PS4 exkluzivita The Order: 1886 si od ESRB vysloužila rating M (pro dospělé) hned za několik věcí. Některé výbušniny roztrhají tělo a to odhalí vnitřnosti, postava střelena zblízka do hlavy, návštěva bordelu s prostitutkami, opakované bodnutí do hrudníku oběti a nechybí ani sprostá slova "f**k" a "sh*t" v dialozích.

Vývojáři ve studiu Obsidian přemýšleli o tom jak rozšířit příběh South Park: The Stick of Truth, ale byly to jen nápady na papíře, konstatuje generální ředitel Feargus Urquhart. Nakonec vyšly jen DLC přidávající kostýmy.

Hideo Kojima by rád udělal remake Metal Gear Solid pro PS4, ale nemá na takové věci čas. Chtěl by remake v otevřeném světě. Tak snad někdy, v budoucnu.

Všichni v Naughty Dog se zaměřují na Uncharted 4, krom „velmi malého“ týmu pracujícího na prototypech pro novou hru. Tím hlavní scénárista Neil Druckmann pro Game Informer uhasil oheň, který splanul se spekulacemi o možné trilogii Uncharted pro PlayStation 4. V budoucnu Druckmann trilogii s Nathanem pro PS4 nevylučuje.

V Japonsku se za první týden prodalo 55 tisíc kusů střílečky Far Cry 4. Nejvíc si na konto připsala PS4 verze - 36,239 kusů.

Filip Ženíšek, lokalizační manažer v Comgadu, na svůj Twitter dává spoustu zajímavostí o Zaklínači 3.

Mark Lamia, šéf studia Treyarch, na DICE 2015 Summit eventu de facto potvrdil, že letošní Call of Duty bude obsahovat zombíky. Nové CoD stále nebylo oznámeno. K představení dojde pravděpodobně začátkem května.

Takhle se hraje GTA V na Androidu pomocí RemotePlay na PS4.

V našem obchodě GameExpres.cz naleznete spoustu slev na nejrůznější tituly. Třeba PC verze Titanfall a Lords of the Fallen (čeština) za 499 Kč. Na PS4 potom Sniper Elite 3 za 899 Kč či Far Cry 4 za 1499 Kč. A na Xbox One za 599 Kč Battlefield 4 nebo Legendary edici Ryse: Son of Rome za 1049 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama