Jednohubky k snídani - čtvrtek 7. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 7. ledna

Jednohubky k snídani - čtvrtek 7. ledna

Michal Burian

Michal Burian

15

Papírové bankovky testované v The Division, DOOM o sobě dá vědět, zajímavost o Just Cause 3, Nintendo NX, FIFA možná bez Messiho a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Na obálce nejnovějšího čísla amerického časopisu Game Informer bude DOOM. Redakce chystá dvanáctistránkové preview s dojmy ze singleplayerové kampaně, multiplayeru i SnapMapu (vytváření vlastních map).

Microsoft potvrdil, že s ReCore počítá až v druhé polovině letošního roku.

To u Sea of Thieves se vývojáři musí hodně snažit, aby stihli letošek, jinak si nedovedeme vysvětlit, že shánějí nové zaměstnance pro stejný projekt.

Alfa test vesmírného titulu Eve: Valkyrie začne již 18. ledna. Přihlásit se mohou hráči, kteří mají doma headset pro virtuální realitu Rift DK2 (vývojová verze).

Svět Just Cause 3 je šílený sám o sobě a ani nepotřebuje zásahy hráče, jak dokazuje zajímavé video. To měří, jak dlouho trvá, než se bez jakéhokoliv přičinění Rica Rodrigueze rozpoutá chaos.

Argentinský fotbalista Lionel Messi ve službách španělské Barcelony by neměl být na krabičce hry FIFA 17, hráč a ani EA neobnoví spolupráci, tvrdí stránka L'Equip. Messi byl se sérií FIFA spojován od roku 2012. Kdo by mohl být jeho nástupce? Stejný server uvádí Jamese Rodrigueze z Realu Madrid.

Ubisoft k propagaci The Division vymyslet zajímavou aplikaci. Ta vám prozradí, jak nebezpečné jsou vaše peníze, které máte v peněžence. Bohužel aplikace funguje pouze na eura. Pokud máte nějakou bankovku doma, můžete to zkusit. Stačí zadat číslo z bankovky a vyjede vám, kolik baktérií obsahuje nebo odkud pochází. K Division se to přímo hodí, odehrává se po katastrofě v New Yorku.

Podle analytiků by mělo k představení nové konzole od Nintenda dojít v březnu a další informace mají následovat v červnu na E3. V prodeji má být konzole někdy v říjnu nebo listopadu.

2. února vyjde skákačka Cobalt od autorů Minecraftu, verze Xbox One, Xbox 360 a PC. V pátek v 15:00 našeho času proběhne stream.

Pre-order chystaného The Division bude ze Steamu možný od 1. března, hra samotná vyjde 8. března.

Project Cars láká na další dodatečný obsah, vidět můžeme 2013 Ford Falcon FG a pravděpodobně nějaké BMW.

Na NeoGaf fóru se objevil poněkud odlišný pohled na svět Zaklínače 3, než na jaký jsme zvyklí. Podívat se můžete na Velen a Novigrad, největší z ostrovů Skellige a na Bělosad.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama