Jednohubky k snídani - čtvrtek, 7. února
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek, 7. února

Jednohubky k snídani - čtvrtek, 7. února

Michal Burian

Michal Burian

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Svatební pozvánka hrdiny Days Gone, dva týmy v Respawnu, Humble Bundle nabídka, Demon's Souls slaví 10 let, Xbox One S bundly, recenze nového Far Cry přesně za týden, úspěchy DiRT Rally 2.0 nebo novinky v Two Point Hospital.

Reklama

Krásné dobré ráno, čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám krátké zprávičky z herního světa, které si můžete přičíst při snídani, při cestě do školy/práce nebo během dne. Pokusíme se, aby Jednohubky k snídani vycházely každý všední den. Nebudeme ale tento formát zbytečně přetěžovat, pokud v daný den nebude o čem psát, raději jeden díl vynecháme.

Na Star Wars Jedi: Fallen Order pracuje jiný tým studia Respawn. Hlavní designér Mackey McCandlish to prozradil webu VG247 s tím, že si navzájem vypomáhají a mají společné porady. Tahle akční adventura má vyjít během podzimu 2019 na PC, PS4 a Xbox One.

Únorové PlayStation Plus hry jsou již dostupné a můžete si je přidat do knihovny. Na PS4 je to For Honor a kompletní sezóna stealth akce Hitman.

Na Humble Bundle si můžete koupit balíček her od Paradox Interactive. V tom základním za méně než euro je Age of Wonders II: The Wizard's Throne, Darkest Hour: A Hearts of Iron Game, Magicka 2 a Crusader Kings II. Za necelých 6 euro ještě obdržíte Age of Wonders 3, expanzi pro Crusader Kingds 2 a Europa Universalis VI. Pokud investujete necelých 11 euro, tak také Steel Division: Normandy 44, Deluxe edici DLC pro Age of Wonders 3, to samé u Magicka 2 a Europa Universalis IV - El Dorado.

Nintendo pro předplatitele Switch Online přidá hry Super Mario Bros. 2 a Kirby's Adventure z NES éry, stane se tak 13. února.

Něco se chystá na 13. února ve spojení s PlayStation 4 exkluzivitou Days Gone. Španělská Sony poslala tamním redakcím svatební pozvánku od Deacona St. Johna (hlavního hrdiny hry) a Sarah, to je prý jeho nevěsta. Obřad se uskuteční v 15:00 na YouTube kanále PlayStationES. Čeká nás třeba video s informacemi o tom, co Deacon dělal před apokalypsou?

Jednohubky k snídani - čtvrtek, 7. února

Pokud zvažujete koupi Xboxu One S, tak bude nabízen v bundlu s hrou Anthem nebo The Division 2. Uvnitř konzole vždy 1 TB harddisk a měsíční členství v EA Access, Xbox Game Pass a Xbox Live Gold.

Včera odpoledne jsme obdrželi kód k recenzi Far Cry New Dawn. Naše hodnocení přineseme 14. února přesně minutu po půlnoci společně s embargem.

Klasika Demon's Souls oslavila 10 let. Hra vyšla poprvé 5. února 2009 na PlayStation 3 od studia FromSoftware a společnosti Sony. Od té doby stále žije v sérii Dark Souls a také v PS4 exkluzivitě Bloodborne. Připomenout si můžete intro této hardcore RPG akce, která v Japonsku prodala pouhých 36 tisíc kusů a poté se podívala i k nám na západ. V Evropě se ale objevila až v červnu 2010.

Peter Molyneux, tvůrce třeba Fable nebo Black and White, plánuje svou další hru vydat i na Nintendo Switch. Nevíme ale, zda to bude právě vyvíjený projekt Legacy.

Zveřejněny trofeje a achievementy pro DiRT Rally 2.0 - 51 trofejí a 50 achievementů.

Kingdom Hearts III stihlo za krátkou dobu vyexpedovat 5 milionů kusů hry po celém světě, pochlubila se společnost Square Enix. Zároveň je třetí díl nejrychleji prodávaným titulem této série.

Na Xbox Store si můžete znovu zdarma stáhnout první Crackdown, včetně Free-For-All Packu. Hra z Xboxu 360 funguje i na Xboxu One.

Hra Two Point Hospital podporuje Steam Workshop a vytváření vlastní interiérové dekorace, včetně koberečků a barevných zdí. Pokud nemáte chuť se s tím patlat, můžete si stáhnout výtvory od komunity. V opačném případě se bude hodit tohle video:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama