Jednohubky k snídani - čtvrtek 7. září
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 7. září

Jednohubky k snídani - čtvrtek 7. září

Michal Burian

Michal Burian

8

Japonský trailer na Destiny 2, Mario už není instalatérem, patch pro Hellblade, oživení multiplayeru Star Wars: Empire at War a další zprávičky.

Reklama

Pozor, velká změna. Společnost Nintendo upravila popisek u jedné své populární postavičky. Mario již není instalatérem. Nintendo změnu vysvětluje tím, že se Mario objevil ve spoustě hrách, kde sportovat, hrál tenis, baseball, fotbal nebo závodil.

Spousta hráčů byla zklamaná, když v roce 2014 skončil provoz serverů strategie Star Wars: Empire at War. Dobrá zpráva, servery jsou opět v provozu. Postarala se o to nejnovější aktualizace od studia Petroglyph Games a společnosti Disney, která vzkřísila téměř dvanáct let starý titul. Máte tak důvod si hru znovu stáhnout, na Steamu se prodává zlatá edice za 19,99€.

PC verze Hellblade: Senua's Sacrifice dostala patch 1.02. Přidává podporu DualShocku 4, opravuje titulky, hratelnost, zvuky a mnoho dalšího.

Destiny 2 se snaží zaujmout i japonské hráče. Bungie ve spolupráci s PlayStationem připravili nevšední trailer. Taneční trailer. Podívejte se:

Letošní FIFA sice na Switch ještě nevyšla, ale to nebrání EA, aby se nechala slyšet, že na Switch budou i další díly. Alespoň si to myslí producent Andrei Lazarescu, který to řekl pro GameSpot. FIFA 18 vychází 29. září na všechny hlavní platformy.

Milion prodaných kusů. Tak takovým úspěchem se může chlubit 2D bojovka Skullgirls, která dosáhla milionu na Steamu. Na něm vyšla v roce 2013.

Na Xbox Store probíhá velký výprodej her od společností Sega, Capcom a Atlus. Ušetřit můžete až 75 procent. Ve slevě je kupříkladu Resident Evil 7, Resident Evil Triple Pack, Alien: Isolation, definitivní edice DmC, Bayonetta, Vanquish, The Cave nebo Crazy Taxi.

Nintendo Switch verze adventury Syberia 1 vyjde 20. října letošního roku. Prodávat se bude fyzicky i digitálně. Tato hra už je dávno dostupná na platformách PC, PS2, PS3, Xbox, Xbox 360, Nintend DS a iOS/Android.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama