Jednohubky k snídani - čtvrtek 8. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 8. ledna

Jednohubky k snídani - čtvrtek 8. ledna

Michal Burian

Michal Burian

6

Komiks Mortal Kombat X, Steam Controller, tajemné hra od Visceral Games, demo Trials Fusion, nová PS4 hra od Sucker Punch, hudební MMO a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Generální ředitel Origin PC v rozhovoru pro GameSpot řekl, že byl schválen finální návrh ovladače Steam (Steam Controller), který by se měl v plné parádě představit v březnu na GDC. Rovněž podotkl, že Valve celkově zaspalo a Steam Machine už tolik neznamená.

Tvůrci Dead Space ve studiu Visceral Games dokončují Battlefield Hardline a zároveň pracují na akční adventuře Star Wars a zdá se, že i na neoznámeném projektu. Od australské klasifikační rady totiž jejich hra Omaha dostala věkové doporučení 15+. Zatím nevíme, oč jde, rating dostala hra kvůli silnému násilí, drogám a dalším věcem. Možná to bude kódové označení pro betu BF: Hardline.

Na Steamu je k dostání demo Trials Fusion. Vyzkoušet si můžete čtyři tratě z kampaně pro jednoho hráče společně s prvními dvěma výukovými úrovni. Stejně tak nechybí editor pro tvorbu vlastních tratí.

Mortal Kombat X komiks vyplní mezeru mezi příběhem a ukáže nové postavy. Autoři zdůrazňují, že postavy, které se objevují v komiksu, nemusí být nutně ve hře. Venku už je první epizoda, stojí necelý jeden dolar.

Studio Sucker Punch po dokončení inFamous: Second Son a inFamous: First Light hledá nové zaměstnance, kteří se budou podílet na vývoji dosud neoznámené hry pro PlayStation 4. Zajímavé je, že na pozici Game Play Software Engineering nepožadují žádné předešlé zkušenosti. O jakou hru jde, zatím nevíme.

Do konce ledna se dozvíme den, kdy vyjde State of Decay: Year-One Survival Edition pro konzoli Xbox One. Microsoft dříve oznámil, že edici máme na trhu čekat na jaře 2015. Obsahovat bude původní X360 hru s propracovanějším grafickým kabátkem a DLC s dodatečnými misemi.

Společnost ArtCraft představila nové MMO. Jmenuje se Crowfall a stojí za ním vývojáři, kteří dříve pracovali na Star Wars: The Old Republic, Ultima Online a Star Wars: Galaxies. Zatím toho moc nevíme, dušují se, že Crowfall není hra pro každého. „Je pro hráče, kteří hledají více pohlcující hratelnost.“

Hry Alien: Colonial Marines a Aliens vs. Predator se vrátily zpět do nabídky Steamu. Odstraněny byly koncem loňského roku. Sega zatím nevydala žádné vyjádření.

Možná si pamatujete na podivné hudební MMO Anthymn, které neuspělo v roce 2013 na Kickstarteru. Tvůrci to nevzdali a oznámili, že se pokusí peníze získat znovu. Titul přejmenovali na Maestros of the Anthymn a tvrdí o něm, že půjde o přelomové epizodické dobrodružství s hudbou, meči a čarováním pro PC a Mac. Brzy další detaily, sledovat můžete jejich Facebook.

V dalším videu můžete porovnat déšť v DriveClub vs. Project Cars.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama