Jednohubky k snídani - čtvrtek 8. října
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 8. října

Jednohubky k snídani - čtvrtek 8. října

Michal Burian

Michal Burian

14

Speciální Xbox One gamepady pro fanoušky Halo 5, Nintendo vypadlo ze seznamu 100 nejlepších značek, plány Sony s Horizon: Zero Dawn, chystá se druhá beta Street Fighter V, update pro FIFA 16, sleva ARK: Survival Evolved a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Poprvé od roku 2001 vypadalo Nintendo ze seznamu 100 nejlepších značek. Žebříček vede Apple s hodnotou 170 miliard dolarů, na druhém místě Google s hodnotou 120 miliard dolarů.

Sony ve své nové značce Horizon: Zero Dawn vidí velkou licenční příležitost. Tahle hra má podle manažera Davida Evanse všechny předpoklady k tomu, aby se stala úspěšnou i v případě značkových hraček, collectibles nebo oblečení.

Tvůrci indie titulu Super Meat Boy škádlí Wii U verzí. V novém blogovém příspěvku Tommy Refenes, spoluzakladatel Team Meat, připomněl vydání hry pro PS4 a PSV a zároveň vzkázal, že na Wii U nezapomněli. Tak snad se brzy majitelé Wii U dočkají.

Při zakoupení digitální verze Just Cause 3 na Xbox Live vám dá Microsoft zdarma Just Cause 2, které budete moci hrát na Xbox One díky zpětné kompatibilitě.

Pokud se nemůžete dočkat Street Fighter V, tak Capcom oznámil druhou betu pro PC i PS4 hráče. Ta proběhne od 22. do 25. října. Testovat se bude spolupráce mezi PC a PS4 verzí a vyzkoušet si budete moci několik hratelných postav. Registrovat se můžete na speciální stránce, ale v případě PC si musíte hru nejprve předobjednat na Steamu.

Od úterý si mohou předplatitelé PlayStation Plus stáhnout Broken Age (PS4/PS Vita), Super Meat Boy (PS4/PS Vita), Unmechanical Extended (PS4/PS3), Kickbeat (PS Vita/PS3), Kung Fu Rabbit (PS Vita/PS3) a Chariot (PS3).

Nedávno vyšla druhá aktualizace hry FIFA 16 pro PC. PS4 a Xbox One verze se dočkají o něco později. Patch zahrnuje všeobecná vylepšení stability hry a řeší několik bodů, včetně vyladění tlačítka Trenéra FIFA, zlepšení platů hráčů v režimu Kariéra, určité případy shody dresu rozhodčího a hráčů a další věci.

Nezapomeňte, že dnes začíná veřejná beta Star Wars: Battlefront. Do 12. října budete moci hru testovat na PC, PS4 a Xbox One. My už jsme ji hráli, naše dojmy zde.

Už jenom jeden den je na Steamu ve slevě multiplayerová střílečka ARK: Survival Evolved, kde si můžete udělat předběžný pohled na nedávno oznámené Far Cry Primal. Hru koupíte za 18,75€ (cca 510 Kč).

Tekken 7 by se měl na konzole podívat v příštím roce. Zatím je to nepotvrzená zpráva, dle všeho ale Bandai Namco plánuje novou bojovku nabídnout světu a nenechat ji pouze v Japonsku na automatech.

Dnes si na Zingu budete moci přečíst naše dojmy z hraní Anno 2205.

Limitovaná edice Xbox One gamepadů ve stylu Master Chiefa a Spartana Locka z Halo 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama