Jednohubky k snídani - čtvrtek 9. března
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 9. března

Jednohubky k snídani - čtvrtek 9. března

Michal Burian

Michal Burian

11

Herní doba Styx: Shards of Darkness, zásadní patch pro Halo Wars 2, Denuvo v NieR: Automata, trial verze CoD: Infinite Warfare a Homefront: The Revolution, letošní F1 a další.

Reklama

Blížící se stealth akce Styx: Shards of Darkness nebude podporovat PS4 Pro, možná později. Zároveň hlavní level designér Julien Desourteaux pro WCCFTech potvrdil, že dohrání hlavního příběhu zabere okolo 15 hodin. Naše recenze 14. března.

Strategie Halo Wars 2 dostala významný patch. Má 9,9 GB a řeší spoustu věcí, včetně celkové stability, vylepšení hratelnosti nebo kosmetické a zvukové problémy.

PC verzi japonské akce NieR: Automata od Platinum Games bude chránit protipirátská ochrana Denuvo. Vyjde 17. března, sedm dnů po PS4 verzi.

Pro PlayStation 4 a Xbox One je dostupná trial verze Call of Duty: Infinite Warfare. Obsahuje dvě singleplayerové mise a plnohodnotný multiplayer. Jen s omezením do 15. levelu. Vyzkoušet můžete i zombie zážitek do třetí úrovně.

Na PS4 a Xboxu One si můžete vyzkoušet také Homefront: The Revolution. V trial verzi je kompletní první Red Zone, což znamená zhruba čtyřhodinové dobrodružství v singleplayeru a neomezený přístup k co-op módu Resistance.

Včera se na okruhu v Barceloně objevil tým z Codemasters a skenoval jednotlivé jezdce do letošního dílu F1. Jedním z nich byl i Felipe Massa z týmu Williams, který na okruhu s dalšími stájemi testuje na blížící se start sezóny.

Multiplayerová akce Verdun, která je zasazena do první světové války, už není jen na PC a PlayStationu 4, ale nově také na Xboxu One. Stát vás bude 399 Kč.

V únoru se na evropském i americkém PS Store nejlépe prodávala hra ARK: Survival Evolved. V EU je to dále For Honor, FIFA 17, Nioh a Rainbow Six Siege. V Americe zase Horizon: Zero Dawn, Nioh, Battlefield 1 a GTA V.

Máte koncem srpna v plánu cestu do Kolína nad Rýnem? V prodeji jsou lístky na Gamescom, který se uskuteční od 23. do 26. srpna.

Nové Dino Crisis není v současné době na pořadu dne, zklamal fanoušky Capcom.

Tvůrci Zaklínače z polského studia CD Projekt Red připravili speciální obrázek ke včerejšímu Mezinárodnímu dni žen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama