Jednohubky k snídani - čtvrtek 9. června
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 9. června

Jednohubky k snídani - čtvrtek 9. června

Michal Burian

Michal Burian

7

Hraje Skyrim pomocí brambor, přísná pravidla v Rainbow Six Siege, nové demoverze pro PC, šílený Carmageddon, statistiky Kickstarteru a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Kickstarter zajistil financování spousty zajímavých projektů. V herní sekci se vybralo přes 500 milionů amerických dolarů, na samotné hry potom 186 milionů dolarů. Mezi neúspěšnější crowdfundingové kampaně patří Shenmue 3, Bloodstained: Ritual of the Night, Torment: Tides of Numenera, Pillars of Eternity nebo Mighty No. 9.

Třetí sezóna epizodické adventura The Walking Dead od Telltale Games bude představena v neděli.

Square Enix na E3 přiveze Deus Ex: Mankind Divided, Final Fantasy XV, remaster Final Fantas 12, Dragon Quest Builders, Kingdom Hearts HD 2.8, Final Fantasy Brave Exvius, Nier Automata, I am Setsuna, World of Final Fantasy, Black the Fall a The Turning Test. Stejně tak dříve vydané tituly, včetně Hitmana nebo Just Cause 3.

V pondělí v 18:30 na tiskové konferenci Microsoftu uvidíme nové demo z Gears of War 4.

V šíleném Carmageddonu: Mad Damage budete moci rozdrtit tučňáky.

Na Steamu naleznete dvě nové demoverze. Vyzkoušet si můžete TRON RUN/r (demo) a TrackMania Turbo (demo). Trial verze druhé jmenované nabízí pět map, lokální multiplayer, online multiplayer nebo Trackbuilder.

V pátek na Xbox One vyjde Euro Fishing, PS4 verze má brzy následovat.

Hra Homeworld Remastered Collection dostala důležitou aktualizace, která opravuje spoustu chyb a přispívá k celkovému vyvážení, a zároveň se prodává na GOG.com. Díky letním slevám můžete kolekci koupit za 18,09 euro.

Na oficiálních stránkách Call of Duty: Infinite Warfare nalezen nový artwork.

Ubisoftu došla trpělivost s podváděním v Rainbow Six Siege. Nový systém může dát hráči permanentní ban za jedno jediné provinění proti pravidlům fair play. Snad bude systém fungovat a skutečně zamete s hráči, kteří podvádějí, hackují a cheatují.

Na Google Play (brzy i na iTunes) je možné zdarma stáhnout aplikaci Mirror’s Edge, kde naleznete 3D mapu města Glass a uvidíte, kde se zrovna nachází vaši kamarádi, případně si prohlédnete jejich profil a dozvíte se užitečné informace z databáze.

Multiplayerová free-to-play akce Hawken má vyjít na PlayStation 4 a Xbox One, odhalil taiwanský rating, ke kterému se poté přidala i PEGI. Bude zájem o mechy na konzolích?

Tohle jste určitě nevěděli, když budete s ostatními hráči dostatečně šikovní, můžete si v Overwatch zahrát badminton.

Hry ze série Forza na Xboxu One hrálo přes 11 milionů lidí, krom toho je Forza nejprodávanější závodní sérií této generace v USA, podle dat NPD. Pokud jste hráli Forzu Motorsport 6, dostanete zdarma automobil 2016 #66 Ford GT Le Mans.

Dáme si menší kuriozitu, nebo spíše větší. Jeden hráč hraje Skyrim pomocí brambor. Takhle mu to jde:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama