Jednohubky k snídani - pátek 10. března
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 10. března

Jednohubky k snídani - pátek 10. března

Michal Burian

Michal Burian

5

Nastavení PC verze Mass Effectu, soutěž o GeForce grafiku a Ghost Recon, letecká akce 1942 na mobilech, The Keep vychází na Steamu a další zprávičky

Reklama

K dispozici jsou screenshoty grafického nastavení PC verze Mass Effectu: Andromeda. Jedná se o poměrně obvyklou sadu možností. Podívejte se. Zároveň BioWare lákají na launch trailer, který vyjde již v průběhu dnešního dne. Zatím menší ukázka. A aby toho nebylo málo, tak ještě unikl seznam trofejí.

Conquest ve spolupráci s Nvidii pořádá soutěž o grafické karty a hru Ghost Recon: Wildlands. Vyhrát můžete GeForce GTX 1070 s Gold edicí této hry nebo Geforce GTX 1050 se standardní edicí.

Karetní free-to-play hra Elder Scrolls Legends vyšla na PC v plné verzi. Na jaře dorazí Mac verze a během léta dojde ke spuštění hry na mobilech. Na iPadu bude od 23. března.

Blizzard zabanoval další hráče World of Warcraft, úmyslně porušovali pravidla; brali si reálné peníze za raidy a dungeony.

Letecká akce 1942 od Capcomu je dostupná na App Store a Google Play. V prvním případě zaplatíte necelý jeden dolar, pro Android potom 32,99 Kč.

Superhot VR Forever update vyšel a hra ve virtuální realitě podporuje výhradně Oculus Rift. Aktualizace přidává nové výzvy a zajímavé módy, včetně možnosti pokusit se dokončit hru bez jediného výstřelu nebo vše udělat do limitu 10 minut, případně hardcore režim s rychlejšími nepřáteli a kratší reakční dobou.

PC verze dungeon crawleru The Keep od českého Cinemaxu vyjde na Steamu 16. března. K dispozici je také nový trailer.

Tvůrci Army z Bohemia Interactive vyhlásili vítěze soutěže Armachinima Awards. Nejvyšší výhru sklízí machinima Brass, následuje Miller the Killer alias obdoba Žhavých výstřelů 2 a na třetím místě je The Choice. Všechny výherce shrnuje krátké video.

Hideo Kojima navštívil studio Guerilla Games, aby mu pomohli optimalizovat jejich engine Decima pro Death Stranding. Technologie Decima byla využita u Horizon: Zero Dawn. Kojima si ji pro svůj nový projekt vybral již před časem.

Autoři No Man’s Sky z Hello Games zahájili novou iniciativu financování s programem Hello Labs. Chtějí podporovat menší týmy vývojářů vytvářející hry využívající systém procedurálního generování nebo experimentální tituly.

Tenhle model z Lego kostiček se bude líbit fanouškům Horizon: Zero Dawn, z kostiček byl postaven samotný Thunderjaw.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama