Jednohubky k snídani - pátek 12. prosince
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 12. prosince

Jednohubky k snídani - pátek 12. prosince

Michal Burian

Michal Burian

15

První díl nového formátu zpravodajství na Zingu, který vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Dnes se kromě jiného dočtete o bojovce Killer Instinct, kterou chce Microsoft na PC.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u prvního dílu inovovaného zpravodajství na Zingu, který vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme Vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Microsoft Studios má v zájmu vytvořit PC verzi bojovky Killer Instinct. Zatím to rozhodně neberte jako oficiální potvrzení. O všem mají rozhodnout fanoušci, kteří mohou vyjádřit svůj názor na fóru. Tak hlasujte, pokud chcete Killer Instinct na počítačích. Že by to Microsoft s tou podporou PC myslel vážně? Vypadá to tak…

Tvůrci Mortal Kombat chystají wrestling, ale pouze pro mobily. Společnosti WWE a Warner Bros oznámili WWE Immortals od NetherRealm ve spolupráci s Phosphor Game Studios. WWE Immortals dorazí v příštím roce pro iPad, iPhone, iPod Touch a Android. Na další informace si musíme zatím počkat, vydavatel láká akorát na epické bitvy hvězd světa WWE.

Honest trailer upřímně představuje survival thriller The Last of Us od Naughty Dog.

Před měsícem Jens Bergensten na Twitteru lákal, že brzy se majitelé Windows Phone dočkají své verze kostičkového dobrodružství Minecraft: Pocket Edition. Včera se tak skutečně stalo, hru si můžete již koupit za 140 Kč pro Windows Phone 8.1. Pokračuje tedy nadvláda Minecraftu, Pocket edice měla v dubnu prodaných 21 milionu kusů.

„Minecraft: Pocket Edition“ pro Windows Phone 8.1 obsahuje veškeré mobilní prvky a obsah, včetně akcí nabitého režimu Survival, neomezeného prozkoumávání v režimu Creative a zábavy při hře více hráčů přes místní sítě Wi-Fi. V této verzi se můžete těšit na nekonečné světy s novými biomy, jeskyněmi, nepřáteli, vesnicemi a spoustu dalších věcí, které hráči tak zbožňují.“

Letošní vyhlášení videoherních cen Video Game Awards (dříve Spike VGX) bylo velmi úspěšné. Producent Geoff Keighley nadšeně prozradil, že přenos sledovalo 1,93 milionu diváků.

„Jsem ohromen výsledky. Neměli jsme žádný rozpočet na marketing nebo televizní spoty. Podporovali nás vydavatelé a fanoušci, kteří to šířili na internetu a zejména sociálních sítích,“ řekl Keighley pro Polygon. Hrou roku se podle VGA stalo Dragon Age: Inquisition.

Valve od základu vytvořilo novou verzi klasické mapy z Counter-Strike, která je 15 let stará, pro Counter-Strike: Global Offensive. Cíl designérů byl jasný, vytvořit ji s lepším vizuálním vzhledem a rovnováhou boje. Mapa Train vyšla zdarma s nedávným patchem

Další jednohubkou ze světa mobilů/tabletů je indie titul Papers, Please. Ten se již dnes začne prodávat ve verzi pro iPad. Již dříve vyšla hra pro PC, Mac a Linux. Na cestě má být i pro PlayStation Vita.

Máte na víkend žádné plány? Potom se můžete zabavit u Call of Duty: Advanced Warfare. Na Steamu bude zdarma multiplayerová část se všemi náležitostmi. Ideální čas vyzkoušet nového CoD s exoskeletony a udělat si na hru více hráčů vlastní názor.

V pondělí nás čekají nové informace o projektu Hellblade, slibuje Ninja Theory, kde na titulu pracuje pouze 12 lidí.

Frame-Rate test PS4 závodů DriveClub s dynamickým počasím. Má déšť a sníh vliv na frekvenci snímků za sekundu? Digital Foundry zjistili, že Evolution Studios svou práci odvedli dobře a hra nejde pod 30fps. Počasí získáte s nedávným patchem.

Ubisoftu se konečně podařilo vyřešit problém v The Crew, který měl za následek vymazávání statistik. Stát se vám tak mohlo, že máte odehráno desítky hodin, přitom vám hra podle statistik tvrdí, že je to mnohem méně. Chyba byla opravena a brzy by mělo dojít i na další. Recenzi The Crew připravujeme.

Fumito Ueda nepřímo naznačil, že The Last Guardian nedorazí na PS3, jak bylo oznámeno, ale rovnou na PlayStation 4. To ostatně spousta z nás očekává. O hře jsme v poslední době moc neslyšeli, Ueda proto řekl, že po vývojové stránce se Last Guardian daří. Tak snad se brzy dočkáme nových informací.

I takové mapy lze vytvořit v bojovce Super Smash Bros. Sám jsem to zkoušel a musím před některými smeknout klobouk. Další naleznete zde. Recenze dneska odpoledne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama