Jednohubky k snídani - pátek 13. listopadu
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 13. listopadu

Jednohubky k snídani - pátek 13. listopadu

Michal Burian

Michal Burian

8

Možné datum vydání Mafie 3 a Dooma, Minecraft míří na další platformu, aktualizace Halo 5, změny v Rainbow Six a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Pokud budeme věřit americkému GameStopu, tak Mafie 3 vyjde 26. dubna 2016 a Doom potom 31. května 2016. Až čas ukáže, zda obchod měl pravdu.

Night Dive Studios před časem vytvořili vylepšenou verzi prvního System Shocku. Nově oznámili, že mají v plánu kompletní remake a dokonce zvažují zbrusu nový System Shock 3. Dojde na něj ale pouze v případě, že tvůrčí celek sežene peníze od vydavatele. Pokud k tomu nedojde, možná se vývojáři obrátí na komunitu a zkusí štěstí na Kickstarteru. Myslím, že by neměli mít velký problém, hráči by jistě přispěli.

Kostičkový fenomén - Minecraft – se dostane na další platformu. Evropský rating totiž dal věkové doporučení dosud neoznámené Wii U verzi Minecraftu. Tak uvidíme, kdy se dočkáme oficiálního oznámení.

V tomto měsíci vyjde důležitá aktualizace Halo 5. Do hry přidá multiplayerový mód Big Team Battle (8v8) a čtyři nové mapy: Deadlock, Basin, Guillotine a Recurve. Všechny mapy jsou inspirované mapami z dřívějších Halo.

Sony na akci PlayStation Experience (5. až 6. prosince v San Francisco) doveze spoustu hratelných her. Mezi nimi bude třeba multiplayer Uncharted 4, remaster Ratchet & Clank, nedávno představené Far Cry Primal, střílečka Alienation, Dark Souls 3, For Honor, Gravity Rush Remastered a další tituly.

Zajímavá vás, co Ubisoft změnil po betě Rainbow Six Siege? Potom si přečtěte tento článek, kde toho naleznete požehnaně.

Na Steamu se objevila reklama na PC verzi Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below. Brzy bychom se měli dozvědět podrobnosti.

V říjnu se na PlayStation Store nejlépe prodávaly PS4 hry Assassin's Creed Syndicate, Uncharted: The Nathan Drake Collection, NBA 2K16 a Destiny. U PS3 potom první epizoda Minecraft: Story Mode, Minecraft, FIFA 16 a Destiny.

Europa Universalis IV: The Cossacks vyjde 1. prosince letošního roku. Podrobnosti se dočtete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama