Jednohubky k snídani - pátek 13. února
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 13. února

Jednohubky k snídani - pátek 13. února

Michal Burian

Michal Burian

9

Dvě strategie o víkendu zdarma, statistiky z Evolve, Nvidia a její tajemství, délka The Order 1886, opět Half-Life a nové dobrodružství Lary Croft.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Od vydání Evolve bylo odehráno 1,2 milionů zápasů. Souboj mezi lovci a monstrem je i nadále vyrovnaný. Na recenzi Evolve se můžete těšit dnes odpoledne. Hlavní slovo si vezme Ondřej "ThainDegu" Zeman, kterého doplní Martin "Cvrnda" Cvrček.

Studio Guerilla potvrdilo, že nedávný teaser skutečně souvisel s double víkendem a neměl nic společného s nějakým budoucím dílem Killzone. O tomhle víkendu tak získáte více zkušenostích bodů v multiplayeru Killzone: Shadow Fall.

• Nvidia chce předefinovat budoucnost hraní. Svůj plán by nám měl výrobce grafických karet odhalit 3. března v rámci Game Developers Conference v San Franciscu. Půjde o hodinovou prezentaci, kterou prezident označuje za velmi zvláštní událost.

Další den, další střípek informace, který by mohl mít spojitost s budoucností série Half-Life. Dabérka Merle Dandridge, která propůjčila svůj hlas Alyx Vance v Half-Life 2, se pochlubila, že nadabovala Winter Wyvern, nového hrdinu v Dotě 2. Také prohlásila, že od ní brzy přijdou další novinky spojené s hrami. Je možné, že by měla na mysli Half-Life 3? Nejspíš ne. Příslib dalších herních informací od někoho spojeného s Valve je ale určitě zajímavý, ať už bude souviset s čímkoliv.

Square Enix si zaregistrovalo ochrannou známku pro Lara Croft: Relic Run. Vypadá to, že nás čeká další Tomb Raider na mobily. Také vám název připomíná Temple Run?

Dohrát The Order: 1886 na nejtěžší obtížnost zabere zhruba 18 hodin. Hráč, který má hru dříve, tvrdí, že jde po technické stránce o velmi povedenou akci, kde se střídají lineární pasáže s otevřenými. Pokud se navíc rozhodnete, že nejprve projdete hru na lehčí obtížnost, tak vás bude lákat dokončit příběh znovu na těžší. AI se potom chová rozumněji a dokonce se pokouší o útěk.

Dying Light je nejprodávanějším titulem v Severní Americe za leden letošního roku. Na druhém místě Call of Duty: Advanced Warfare. Na třetím GTA V. Následuje Minecraft, NBA 2K15, Super Smash Bros, Far Cry 4, Madden NFL 15, Destiny a FIFA 15.

Co se konzolí týče, tak v prodejích se nejlépe dařilo PlayStation 4, která si upevnila vedení nad Xbox One.

Nenechte se nachytat. Po internetu koluje obrázek, o kterém se tvrdí, že pochází z PS4 verze Ratchet & Clank. Přitom to spíše vypadá, že jde o scénu z připravovaného filmu.

DomIsLive a Kwebbelkop, dva populární YouTube kanály o GTA V, mají zablokované své účty. YouTube jim akorát sdělil, že došlo k porušení pravidel. Více se k tomu společnost odmítla vyjádřit. Přitom dohromady mají přes 1,4 milionů odběratelů - DomIsLive má přes 600 tisíc a přes 850 tisíc Kwebbelkop. Oba to nechápou a rozhodli se, že si založí nové kanály.

O víkendu si na Steamu můžete zdarma zahrát dvě strategie: Company of Heroes 2 a Total War: Rome 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama