Jednohubky k snídani - pátek 15. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 15. ledna

Jednohubky k snídani - pátek 15. ledna

Michal Burian

Michal Burian

11

Trevor v reklamě na Old Spice, šéf Xboxu hrál Quantum Break, úspěch dvou her, Twitter s vlastním herním účtem, GOTY edice Thiefa a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Šéf Xbox divize, Phil Spencer, se na Twitteru pochlubil, že tento týden hrál akci Quantum Break od Remedy a také část kampaně a multiplayeru střílečky Gears of War 4. O Quantum Break napsal, že se hraje dobře a nezapomněl pochválit scénáristy za skvěle napsaný příběh.

Dabér Trevora z Grand Theft Auto V, Steven Ogg, propaguje v reklamě Old Spice. Podívejte se:

Amazon často prozradí informace, které chce vydavatel oznámit později. Tentokrát německá verze tohoto webu začala zákazníkům nabízet neoznámenou Game of the Year edici Thiefa ve verzi pro PS4 za 39 euro. Prý vyjde 12. února.

Nintendo slaví přes milion prodaných kopií hry Super Mario Maker, která vyšla v září loňského roku na Wii U. Hráče stavění a sdílení vlastních úrovní baví, což jde ruku v ruce s nominací na Hru roku.

Twitter spouští vlastní účet, kde bude informovat o novinkách z herního světa, respektive sdílet příspěvky různých firem.

Vesmírný simulátor Elite Dangerous si dokázal najít své příznivce, studio Frontier informovalo, že se prodalo přes 1,4 milionů kopií ve verzích pro PC, Mac a Xbox One. Průměrně ve hře každý nahrál 60 hodin, dohromady tedy 84 milionů hodin.

Studio Bluepoint Games se zaměřit na nový AAA titul a nějaký další remaster. Předtím vytvořili kolekci Uncharted pro PS4, Xbox 360 verzi Titanfallu, God of War Collection nebo Metal Gear Solid HD Collection.

Tvůrčí celek Capcomu ve Vancouveru pro své další projekty využije technologii Unreal Engine 4 od Epic Games. Při pohledu na volné pozice to vypadá na open-world akci. Možná nové Dead Rising.

Bojovka Dead or Alive Xtreme 3 odložena, v Japonsku i s anglickou lokalizací vyjde 24. března, původně měla být dostupná 25. února na PS4 a PS Vita. Podle Koei Tecmo měsíc navíc zlepší kvalitu produktu.

Square Enix upozorňuje na šikanu pomocí adventury Life is Strange. Vyzývá všechny, kteří se setkali se šikanou, aby napsali svůj příběh na Twitter pod hashtagem #EverydayHeroes. Kampaň končí 19. ledna, poté vydavatel přispěje americkému Národnímu centru pro prevenci šikany.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama