Jednohubky k snídani - pátek, 15. února
Novinka Jednohubky k snídani - pátek, 15. února

Jednohubky k snídani - pátek, 15. února

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Plány Ubisoftu, cestování PR manažera Kingdom Come, shrnutí recenzí vycházejících her, demo Yoshi’s Crafted World, Valentýn a další.

Reklama

Krásné dobré ráno, čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám krátké zprávičky z herního světa, které si můžete přičíst při snídani, při cestě do školy/práce nebo během dne. Pokusíme se, aby Jednohubky k snídani vycházely každý všední den. Nebudeme ale tento formát zbytečně přetěžovat, pokud v daný den nebude o čem psát, raději jeden díl vynecháme.

Mezinárodní PR manažer Warhorse Studios za pět let navštívil 30 mezinárodních akcí na 4 kontinentech. Cestoval z USA do Brazílie, přes Francii a Rusko až do Číny a Japonska a kvůli Kingdom Come: Deliverance má na kontě více než 160 000 kilometrů.

Proč Ubisoft tak často vydává Far Cry? Odpověď je, že hráči tuhle sérii chtějí. Far Cry 5 je totiž čtvrtou nejprodávanější hrou roku 2018, zatímco Assassin's Creed Odyssey skončilo na desáté příčce. Ubisoft pro fiskální rok 2020 (duben 2019 až březen 2020) plánuje vydat tři až čtyři AAA hry. Bude mezi nimi další Far Cry? Možná to bude pokračování spin-offu Far Cry Blood Dragon. V novém Far Cry New Dawn si lze v knihově v Prosperity všimnou několika knih s názvem Blood Dragon 2: Darling Revengeance. Darlingová je jednou z hrdinek Blood Dragon. Možná jde ale jen o easter egg.

Jednohubky k snídani - pátek, 15. února

Crackdown 3 má na Metacritic v průměru 60 bodů u Xbox One verze a 54 bodů u PC verze. Metro Exodus se u PC verze drží na 84 bodech (81 má Xbox One a 79 PS4) a Far Cry New Dawn má 75 bodů na Xboxu One, 74 bodů na PC a 73 bodů na PS4.

Z Nintendo eShopu můžete stáhnout demoverzi Yoshi’s Crafted World pro Switch. Plná verze dorazí 29. března.

Harmonix představili rytmickou VR hru Audica, která se podobá československému Beat Saber, s tím rozdílem, že v Beat Saber používáte světelné meče, zatímco v Audica pistole. Na Steamu chtějí Harmonix hru spustit v Early Access už 7. března a nabídnout 10 skladeb, každá z nich bude hratelná ve čtyřech úrovních obtížnosti.

V GTA Online se slaví Valentýn prostřednictvím slev, nového muscle auta Declasse Vamos a double GTA dolarů ve všech Gunrunning Sell misích. Ty platí až do 20. února.

O víkendu si můžete bezplatně zahrát hned několik her. Vybrat si můžete třeba PC verzi NBA 2K19, PC, PS4 a Xbox One verze Rainbow Six Siege nebo českou Armu 3 i s rozšířením Apex.

Do Black Cat ze Spider-Mana, aka Felicia Hardy, se zamilovala Hendo Cats a vytvořila tento cosplay. Inspirovala se kostýmem z dodatečného obsahu The Heist pro posledního Spider-Mana, který vyšel exkluzivně na PS4 loni v září.

Na závěr ještě tři povedená přáníčka k Valentýnu: CD Projekt RED připomenul Cyberpunk 2077, Naughty Dog zase The Last of Us Part II a čeští Warhorse pochopitelně Kingdom Come: Deliverance.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama