Jednohubky k snídani - pátek 15. září
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 15. září

Jednohubky k snídani - pátek 15. září

Michal Burian

Michal Burian

20

Dvakrát o PlayerUnknown’s Battlegrounds, víkendové hry zdarma, úspěch Falloutu Shelter, Inside+Limbo Double Pack a další zprávičky.

Reklama

Masivní úspěch survivalu PlayerUnknown’s Battlegrounds nečekali ani jeho tvůrci. Nedávno se hra v předběžném přístupu vyšplhala na deset milionů prodaných kusů. Brendan Greene v rozhovoru s Polygonem prozradil, že za první rok předpokládali 200 až 300 tisíc prodaných kusů.

Ještě jedna novinka o PlayerUnknown’s Battlegrounds, autoři zabanovali 150 000 podvodníků. V posledních 24 hodinách bylo zabanováno 8000 účtů.

Sony vydala 4.74 firmware pro konzoli PlayStation 4. Jde o malou aktualizaci, která zlepšuje výkon. Zajímavé je, že po nainstalování vám odstraní betu 5.00 updatu.

O víkendu je opět zdarma multiplayerová 4vs1 hororovka Dead by Daylight. Pokud máte chuť zahrát si za přeživší nebo nebezpečného zabijáka, tak zamiřte na Steam.

Přes 24 hodin máte na to, abyste si na Humble Bundle vyzvedli bezplatně akční plošinovku Psychonauts od Double Fine. Původně vyšla v roce 2005.

Fallout Shelter má napříč platformami více než 100 milionů uživatelů. Hráči dohromady vyslali na průzkum pustiny přes miliardu obyvatel a nahráli více než 385 milionů hodin.

Odhalen soundtrack hry FIFA 18 - přes 40 skladeb od umělců z více než 10 zemí. Můžete si ho poslechnout.

Nezapomeňte, že o víkendu je na PC zdarma k vyzkoušení rovněž The Division, hru naleznete na Uplay a hrát můžete do nedělní 22 hodiny.

Zpětná kompatibilita Xboxu One byla rozšířena o další hry z Xboxu 360. Na Xboxu One si můžete nově zahrát Saints Row: The Third, Super Contra, Monopoly Deal, Slender: The Arrival a Undertow.

Na konzole PlayStation 4 a Xbox One vychází Inside+Limbo Double Pack, který obsahuje tyhle skvělé dvě hry od studia Playdead.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama