Jednohubky k snídani - pátek 16. října
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 16. října

Jednohubky k snídani - pátek 16. října

Michal Burian

Michal Burian

24

Fallout 4 hratelný na PS Vita, možné datum vydání No Man's Sky, bezplatné DLC pro AC: Syndicate, velká investice do Pokémon Go, netradiční soutěž pro fanoušky Just Cause 3, mobilní Lara Croft, update NHL 16 nebo česky dabovaná reklama Uncharted.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Fallout 4 si budete moci zahrát na handheldu PlayStation Vita díky oficiálně podpoře Remote Play z PS4 verze. Hratelnost pro PSV upravil Josh Hamrick, v letech 2009-2015 pracoval pro Bungie, kteří vytvořili Destiny, i s Remote Play.

Mobilní titul Lara Croft: Relic Run slaví úspěch. Laru Croft s akrobatickým během a přestřelkami si do svých chytrých telefonů s iOS, Androdem a Windows Phone zdarma stáhlo 10 milionů lidí. Na oslavu milníku vyšla aktualizace přidávající lokalitu Mountain Pass, kde hráč narazí na Yetiho a ledové pavouky.

Do připravované smartphone hry Pokémon Go od studia Nilantic investovaly společnosti Nintendo, Google a Pokemon Company 20 milionů amerických dolarů. Dalších 10 milionů dolarů bude do hry investováno v případě, že vývoj půjde podle plánu. Budou mít hráči zájem o interaktivní titul s Pokémony, kde budou po celém světě chytat ikonické hrdiny?

V Ubisoftu se zbláznili, pomyslíte si po přečtení dalšího textu. 23. října zároveň s hrou Assassin’s Creed: Syndicate budou zveřejněny dva zbrusu nové bezplatné outfity - jeden dostane Jacob, druhý Evie.

Pro PS4 a Xbox One verze NHL 16 vyšla druhá aktualizace soupisek. Už byste měli mít v týmech správné hráče a hlavně i nováčky, kteří si postupně dělají jméno.

Multiplayerová westernová akce Secret Ponchos z MOBA prvky tento týden opustila Early Acces a je možné ji koupit za 11,24 euro na Steamu. Od hráčů dostává kladná hodnocení za výběr z 12 hratelných postav, velký výběr map, grafickou stránku, soundtrack a navíc do hry není nutné investovat další peníze, abyste měli šanci vyhrát. Tvůrci by měli podle hráčů vylepšit matchmaking a nalákat na servery více hráčů.

Majitelé 3DS mohou slavit, tedy za předpokladu, že čekají na pátý díl z RPG série Maria. Mario & Luigi: Paper Jam Bros vyjde 4. prosince 2015.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain se v prodejích daří velmi dobře. Za pouhý jeden den dokázala hra vydělat 179 milionů dolarů po celém světě. To je více, než film Avengers: Age of Ultron ($84 milionů). Co na to vedení Konami, které vyštvalo japonského designéra Hideo Kojimu, který za celou sérii MGS stál? To nevíme…

Square Enix s Avalanche Studios uspořádali netradiční soutěž pro hráče. Hledají schopné lidi, kteří si troufnou vytvořit launch trailer Just Cause 3. Nejlepší z nejlepších vyhrají hodnotné ceny za 5 tisíc dolarů a dokonce se jejich video může stát oficiálním launch trailerem Just Cause 3. Pro nás to má jedno velké ale, soutěž není určena pro hráče z České republiky a Slovenska.

Fotky z letošního NYCC pro všechny fanoušky cosplayů.

Konzole PlayStation 4 zřejmě letos dostane ještě jednu zásadní exkluzivitu. Amazon tvrdí, že No Man's Sky vyjde již 27. října letošního roku na PS4. Zajímavé je, že datum vydání oficiálně neznáme a 27. října odpoledne se v Paříži koná velká tisková konference Sony. Je to náhoda nebo Sony skutečně vydá očekávanou hru tak brzy?

Česky nadabovaná reklama na staronové dobrodružství Nathana Drakea v Uncharted: The Nathan Drake Collection.

Uncharted: The Nathan Drake Collection CZ spot

Ještě ses nestal součástí příběhu Nathana Drakea? Třeba tě naláká tahle malá ochutnávka!

Posted by PlayStation CZ/SK on 14. říjen 2015
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama