Jednohubky k snídani - pátek 17. března
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 17. března

Jednohubky k snídani - pátek 17. března

Michal Burian

Michal Burian

26

Vzpomínka na prví Far Cry od Cryteku, Cyberpunk 2077 může být úspěšní než Zaklínač 3, stopka pro Outlast 2, Microsoft převede řeč na text a naopak, reklama na God of War a další zprávičky.

Reklama

Koncem loňského roku se vývojáři chlubili, že lze God of War dohrát od začátku do konce. Další měsíce se už bude vše jen ladit a celkově vylepšovat. Kdy ale nové God of War vyjde? Podle všeho by to mohlo být brzy, ve Španělsku se objevila reklama na den otců.

Nehráli jste ještě strategii Civilization VI? Můžete si ji vyzkoušet, stačí si stáhnout demo ze Steamu. To vám umožní 60 tahů za Čínu.

Pokud máte Zlaté členství na Xboxu One, tak si můžete bez dalších investic stáhnout 4v1 střílečku Evolve se všemi DLC a shoot-em-up hru Heavy Weapon. Ta je dostupná také pro Xbox 360. Na Xboxu One je to ještě horor Layers of Fear.

Sudden Strike 4 vyjde 26. června letošního roku, tvrdí americký Amazon. Tak uvidíme.

Crytek na svém YouTube kanálu CryEngine zveřejnil trailer k vydání prvního Far Cry, k němu došlo již v roce 2004 a šlo o velmi kvalitní střílečku. Rychlé závěry bychom z toho nedělali.

Austrálie zakázala na místním trhu prodej očekávaného hororu Outlast 2 z důvodu přílišného násilí. Komise došla k závěru, že užívání drog, otázky ohledně pohlaví a další věci porušují standardy morálky, slušnosti a korektnosti. Aby se Outlast 2 v Austrálii mohl prodávat, musí Red Barrels vystřihnout určité scény.

Microsoft v Halo Wars 2 testuje funkci, která na Xboxu One a Windowsu 10 převádí řeč na text a naopak. Novince se přezdívá Game Chat Transcription a v budoucnu by tuto funkci měly podporovat i další tituly.

Cyberpunk 2077 může být úspěšnější než Zaklínač 3, myslí si spoluzakladatel CD Projektu RED Michał Kicińsk, který do dnešního dne Divoký hon nehrál. Podle jeho slov byl Zaklínač 3 obrovským komerčním úspěchem, ale z hlediska tržeb je tu ještě prostor pro růst. „CD Projekt má ambice dohnat největší vývojáře na světě v této oblasti.“

Tohle by se vám mohlo hodit :-)

Dokumentární film mapující vznik série Tony Hawk's Pro Skater se objevil na serveru Indiegogo. Producent Ralph D'Amato chce od fanoušků získat 75 tisíc dolarů. Byl to právě on, kdo se na této značně podílel. V současné době má být snímek hotov z 20 procent.

South Park: The Fractured But Whole nevyjde na Nintendo Switch, objasnil Ubisoft. Tweet na oficiálním účtu South Parku nenaznačoval, že se nový díl toho RPG podívá na Switch. Jak jinak si ale vysvětlit text „Nin-ten-do. I'm coming. I'm coming, Nin-ten-do #blizzard2017“?

Téměř čtvrtina všech hráčů Overwatch hraje na počítači s integrovanou grafickou kartou, překvapil Blizzard. Konkrétně jde o 22 procent hráčů, ti hrají Overwatch na notebooku nebo ultrabooku.

Nezapomenutelné momenty. Aubameyang, Iniesta, Kagawa nebo Gabigol v traileru na myClub v PES 2017.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama