Jednohubky k snídani - pátek 18. prosince
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 18. prosince

Jednohubky k snídani - pátek 18. prosince

Michal Burian

Michal Burian

8

Nový trailer Uncharted 4, aktualizace Metal Gear Solid 5, úspěch Rocket League, podpora pro Street Fighter V, statistiky Googlu, slevy v EA Access a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Ve vybraných amerických kinech při promítání Star Wars: Síla se probouzí je možné vidět nový trailer na Uncharted 4: A Thief’s End. Zatím nevíme, kdy bude video na YouTube.

Hra Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain se dočkala velké aktualizace, která přináší nové zbraně, oblečení, mise a další novinky.

Netradičnímu fotbalu Rocket League se daří, Psyonix se pochlubili, že v příjmech hra vydělala krásných 50 milionů amerických dolarů. Po celém světě hru na PlayStationu 4 a PC hraje přes 8 milionů hráčů. Autoři jsou pochopitelně nadšeni a přiznávají, že takový úspěch nečekali.

Vánoční slevy na Steamu mají odstartovat 22. prosince, prozradil netradičně PayPal.

Dalším portem z PlayStationu 2 pro PS4 bude hra Fantavision. V prodeji má být od 22. prosince a pochlubí se rozlišením 1080p a trofejemi.

Bojovka Street Fighter V bude podporovat SteamOS a Steam Controller od Valve. Pokud máte ovladač a zároveň jste se dostali do bety, tak si vše budete moci vyzkoušet od 18. do 20. prosince. Plná verze vyjde 16. února na PC a PS4.

Google zveřejnilo statistiky nejvíce vyhledávaných věcí v roce 2015. V celkovém žebříčku se do desítky nejvyhledávanějších dostal akorát Fallout 4, který nalezneme na sedmém místě.

Pokud máte placený účet EA Access na svém Xboxu One, tak se podívejte na slevy. EA zlevnila NBA Live 16 (o 50%), Battlefield 4 Premium (o 60%), Battlefield Hardline Premium (o 60%), trojici rozšíření Dragon Age Inquisition (o 40%) nebo EA Sports UFC Bruce Lee Bundle (o 50%).

Gearbox Software otevřeli nové studio v kanadském Québecu. Nový tým bude vytvářet hry.

Lara Croft GO hrou roku na Apple App Store. Následuje Fallout Shelter, Mr Jump, Dark Echo, Warhammer 40,000: Freeblade a Hearthstone: Heroes of Warcraft.

Martin Schovanec z našeho obchodu Xzone.cz se nedávno na Twitteru pochlubil, že za jeden den prodali 6x více her než v jiné běžné pondělí v roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama