Jednohubky k snídani - pátek 19. února
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 19. února

Jednohubky k snídani - pátek 19. února

Michal Burian

Michal Burian

22

Nové bláznivé hry od Bethesdy, Sherlock Holmes s Gold účtem na Xboxu, For Honor nebude trhat rekordy, Hitman u grafických karet a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Todd Howard, šéf vývoje Falloutu 4, nám vzkazuje, že Bethesda má ve vývoji tři velké a bláznivé hry. Má jít o dlouhodobější projekty odlišné od všeho, co zatím vývojáři vytvořili, zároveň ale reprezentují styl Bethesdy.

Xbox One a PC hráči Call of Duty: Black Ops 3 se prvního DLC - Awakening - dočkají 3. března.

V září se začne prodávat nová kniha Assassin's Creed, která krom jiného bude vyprávět příběh z New Yorku roku 1860 a u Aztéků. Další kniha je naplánovaná na leden 2017.

Podle všeho (obrázek) bude v březnu v nabídce Xbox Games with Gold hra Sherlock Holmes: Crimes & Punishments pro Xbox 360 se zpětnou kompatibilitou pro Xbox One.

V dubnu bude v obchodech (zatím jen v USA, od 26. dubna) fyzická kopie Tales from The Borderlands od Telltale Games. V krabičce bude všech 5 epizod první série.

Ubisoft přiznal, že neočekává rekordní prodeje hry For Honor, středověká akce se singleplayerem a multiplayerem. Vydavatel tak očekává, že se zaplatí vývoj a tím pádem by uvažovali o pokračování, které by z prodejního hlediska mohlo být úspěšnější.

U některých grafických karet AMD (XFX Radeon R9 390 nebo 390X) bude přibalen kód ke stažení epizodického Hitmana.

TwitchCon 2016 bude 30. září až 2. října v San Franciscu.

Pokud máte mobil/tablet s iOS, tak právě pro vás Ubisoft vydal starého dobrého Raymana z roku 1995. Koupíte ho za 5 dolarů.

Souhrn zajímavostí z předešlého dne

Jednohubky se staly oblíbeným článkem u mnoha čtenářů Zingu. Rozhodli jsme se, že vám s krátkými zprávičkami ze světa her připomene vždy i zajímavosti z předešlého dne, aby vám nic důležitého neuniklo.

Preview: Exanima – předehra jak má být

Minimální a doporučené požadavky Need for Speed

PS4 a DualShock 4 vytesán z kamene

Obsah do Dying Light se bude přidávat po celý letošní rok

Přiblíženo první DLC pro Just Cause 3

ENDCIV je budovatelská strategie v pustině

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama