Jednohubky k snídani - pátek 2. června
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 2. června

Jednohubky k snídani - pátek 2. června

Michal Burian

Michal Burian

13

Odpoledne oznámení nového Need for Speed, novinka od tvůrců Test Drive Unlimited, Take-Two o VR a Switchi, obal hororu Agony, novinářské balení WipEout Omega Collection a další zprávičky.

Reklama

Dnes v 15:00 bude oznámeno nové Need for Speed, na pulty obchodů dorazí v letošním roce. Podle teaseru nás zavede do Las Vegas. Více odpoledne.

Studio Eden Games (tvůrci Test Drive Unlimited a Test Drive Unlimited 2) před časem zažilo velké zemětřesení, po krachu Atari velká část vývojářů odešla do Ivory Tower, kde pro Ubisoft stvořili The Crew. Přesto Eden Games žijí, podepsali dohodu se společností Microïds, pro kterou chystají novou závodní hru. Vyjde koncem letoška na více platforem.

Za poloviční cenu se na GOG.com nově prodává Fallout 3 v edici Game of the Year, Fallout: New Vegas v Ultimate edici a také Elder Scrolls IV: Oblivion v GOTY Deluxe edici. Každý kousek může být váš za 10 euro.

Vedení Take-Two je stále skeptické k virtuální realitě. Podle slov generálního ředitele Strausse Zelnicka je o VR přesně takový zájem jaký očekávali, tedy že se jim na VR nevyplatí prodávat hry. Místo toho je Take-Two nadšeno z Nintenda Switch. Z toho důvodu je NBA 2K na Switch a v budoucnu mají přijít i další hry.

Tvůrci zemědělského simulátoru Cattle and Crops příští pátek (9. června) odešlou předplatitelům na e-mail link ke stažení testovacího souboru. Dojde tak k prověření stability serverů, aby mohla brzy vyjít early access verze.

Zaujal vás survival horor Agony, kde se stanete týranou duší v hlubinách pekla? Tak můžete rozhodnout o obalu, ve kterém se bude Agony v obchodech prodávat.

Od včerejšího dne je zdarma pro zlaté členy Phantom Dust Multiplayer DLC Pack na Xboxu One a Assassin’s Creed 3 pro Xbox 360 a Xbox One.

Když Sony sečte PlayStation 3 a PlayStation 4 verze interaktivního filmového trháku Heavy Rain od Quantic Dream, tak se do 31. března 2017 prodalo 4,5 milionu kusů. Heavy Rain původně vyšlo v únoru 2010 na PS3, loni v březnu následovala PS4 verze.

Sniper: Ghost Warrior 3 je po nedávném patchi o něco hratelnější, nová aktualizace opravila problémy s uloženými pozicemi, zkrátila načítání a zamezila některým nepříjemným pádům hry. Patch je dostupný pro všechny tři verze hry.

Válečná strategie Rome: Total War na iPadu dostala významnou aktualizaci. Umožňuje hráčům velet většímu počtu jednotek, spustit 3D bitvy na poloviční rychlost, abyste měli více času na rozmyšlení, optimalizuje hru pro pátou generaci iPadu a přidává ruský jazyk.

Takhle vypadá novinářská edice závodů WipEout Omega Collection. Dnes by nám měla přijít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama