Jednohubky k snídani - pátek 20. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 20. ledna

Jednohubky k snídani - pátek 20. ledna

Michal Burian

Michal Burian

9

Obal Mass Effectu: Andromeda, brzy datum Tekkena 7, demo Rise of the Tomb Raider na PS4, embargo na recenze Resident Evil 7 a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Americká televize Fox otevřela divizi FoxNext, která se bude věnovat hrám, zejména VR a AR titulům. O provoz se postará Salil Mehta, který pracoval na vysoké pozici v Twentieth Century Fox Film.

V Uncharted: The Lost Legacy, samostatném příběhovém rozšíření Uncharted 4, se můžete těšit na detailní vztahy mezi Nadine a Chloe. Naughty Dog chtějí přinést hráčům něco nového.

Na Steamu a GOG.com můžete od včerejšího večera najít vesmírné 4K strategie Imperium Galactica I a II. Postarala se o to společnost THQ Nordic, hry podporují WIndows 7, 8 a 10.

Fanoušci Hitmana s pořádnými stroji se mohou těšit na podporu HDR. IO Interactive přidají podporu HDR do PS4, Xbox One i PC verze. Stačí mít odpovídající televizi/monitor. Aktualizace vyjde 31. ledna. Zatím obrázek:

Z PlayStation Store je možné stáhnout trial verzi Rise of the Tomb Raider pro PS4. Jde vlastně o plnou verzi, která je omezena na několik hodin. Můžete si tak vyzkoušet nové dobrodružství Lary Croft a poté se rozhodnout, zda koupíte plnou verzi.

Gearbox připravil update PS4 verze Battleborn. Díky němu začala tato střílečka na PS4 Pro využívat nativní 4K při 30 fps. Vybrat si ale můžete také 1080p a 60fps nebo 1080p a 30fps.

Příští týden budeme znát datum vydání bojovky Tekken 7 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Kdy podle vás hra spatří světlo světa?

Recenze na Resident Evil 7 vyjdou den před vydáním, konkrétně 23. ledna v 15:00 našeho času. My bohužel od Cenegy tento horor na recenzi ještě nemáme.

Rozkvět virtuální reality ve světě her bude za 5 až 10 let. Tak dlouho má podle Marka Zuckerberga trvat, než VR hry dosáhnou potřebné kvality a masového zájmu. Souhlasíte se zakladatelem Facebooku?

Vedení Electronic Arts slibuje, že na Switch vydají další tituly. Na novou konzoli od Nintenda tak nedorazí pouze FIFA, ale i něco dalšího.

Prohlédněte si oficiální obal Mass Effectu: Andromeda. Příznivci N7 se do dobrodružství pustí již 21. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama