Jednohubky k snídani - pátek 21. dubna
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 21. dubna

Jednohubky k snídani - pátek 21. dubna

Michal Burian

Michal Burian

12

FIFA 18 může přijít o licenci na Bundesligu, Contra na Xboxu One, nová značka od tvůrců Project Cars, novinky do Minecraftu a další zprávičky.

Reklama

FIFA 18 může přijít o licenci na Bundesligu a hráče, kteří v této nejvyšší Německé lize působí. EA se nedokážou domluvit s DFL, výrobce série FIFA požaduje exkluzivní práva, zatímco DFL chce sdílenou licenci pro EA i Konami. Na to v EA nechtějí přistoupit. Situace se má vyřešit do 30. června.

Halo 3 Anniversary na PC nevyjde, zametl se spekulací komunitní manažer Brian Jarrard ze studia 343 Industries. O PC verzi se už nějaký čas neoficiálně mluví. Diskuzím pomohlo AMD, které během představení procesorů R5 použilo artwork z Halo 3 s Master Chiefem.

Ian Bell, šéf britského studia Slightly Mad, vnadí na další velký projekt, který nemá nic společného s Project Cars 2. Podle jeho slov jde o novou značku. Čeká nás další závodní hra? Oznámení brzy.

Ve studiu Mojang připravují zajímavé novinky do Minecraftu. Před pár dny je viděl šéf divize Xboxu a tvrdí, že jsou velmi cool.

„Každým dnem vypadá God of War lépe a lépe,“ vzkazuje nedočkavým hráčům kreativní ředitel Cory Barlog. Více bohužel říct nemůže. Mluví se o tom, že by God of War mohlo vyjít již v letošním roce. Chytřejší budeme po červnové E3.

Na Steamu se začala prodávat plošinovka Voodoo Vince: Remastered, která poprvé vyšla před 13 lety. Cena byla stanovena na 14,99€.

Netherrealm Studios úspěšně dokončili vývoj bojovky Injustice 2. Hra vyjde 16. května na PS4 a Xbox One.

Sony k 1. červenci 2017 vypne servery u šesti her. Půjde o PS4 titul Kill Strain. Dále PS3 verze High Velocity Bowling, Medieval Moves: Deadmund's Quest, Sports Champions a Sports Champions 2. A také o PS Vita hru ModNation Racers: Road Trip.

Nordic Game Awards 2017 za hru roku může vyhrát Battlefield 1, Clash Royale, Hitman, Inside, Owlboy nebo The Division. Všechny kategorie zde. Vyhlášení vítězů 18. května.

Dalších pět her rozšířilo zpětnou kompatibilitu. Na Xboxu One si nově můžete zahrát X360 tituly Contra, RoboBlitz, 3D Ultra Minigolf Adventures, Golf: Tee It Up a Gin Rummy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama