Jednohubky k snídani - pátek 22. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 22. ledna

Jednohubky k snídani - pátek 22. ledna

Michal Burian

Michal Burian

9

Unikl prototyp Star Wars: Battlefront 3, hádanka od PlayStationu, cena za exkluzivitu Rise of the Tomb Raider, boj hráčů o DLC do PC verze Mortal Kombat X a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Samorost 3 už má svou vlastní stránku v obchodě na Steamu. Všimněte si hlavně jazykové podpory. Hekání a mumlání koneckonců rozumí každý, tak proč by tvůrci nemohli tvrdit, že hra obsahuje dabing v každém jazyce.

Analytik Michael Pachter odhaduje, že Microsoft za časovou exkluzivitu Rise of the Tomb Raider zaplatil 20 milionů dolarů. A pravděpodobně dalších 20 milionů šlo do reklamy. Podle něho šlo o špatné rozhodnutí Square Enix.

Hráči nechtějí Warner Bros kvůli Mortal Kombat X nic darovat, rozhodli se bojovat peticí a přesvědčit vydavatele, aby udělal dodatečné balíčky i do PC verze.

Včera jsme začali hrát American Truck Simulator, recenzi si budete moci na Zingu přečíst 29. ledna. Hra vyjde 3. února.

Na PlayStation Store lze stáhnout demo WRC 5 pro PS4.

Tvůrci Deus Ex: Mankind Divided zveřejnili další verzi obálky chystaného komiksu Children's Crusade. A nevypadá vůbec špatně.

Nintendo potvrdilo, že Star Fox Zero bude podporovat Amiibo. Hra dorazí na pulty obchodů 22. dubna pro Wii U.

Majitelům PC verze Just Cause 3 se během včerejšího odpoledne stáhl nový patch. Má 1,1 GB a soustředí se na optimalizaci, opravu chyb, zlepšení výkonu a navíc připravuje hru na příchod dodatečných obsahu.

Ubisoft znovu potvrdil, že betu The Division si budou moci hráči stáhnout 48 hodin před spuštěním. Pokud máte vstupenku do bety, tak ta bude spuštěna 28. ledna na Xboxu One a 29. ledna na PC a PS4. Ve všech třech případech potrvá jen do 31. ledna.

Zavzpomínejte na bosse z hardcore RPG her od FromSofware.

Epizodická stealth akce Republique vyjde 22. března na PlayStation 4, oznámila Sony. K dispozici bude digitálně i fyzicky.

ARK: Survival Evolved s aktualizací v731.0 získá podporu lokálního a online split-screenu na Xboxu One. Datum vydání updatu zatím neznáme.

Tohle se nestává často, na internet unikl hratelný prototyp zrušené střílečky Star Wars: Battlefront 3, která byla ve vývoji u Free Radical pod dozorem LucasArts. Prototyp funguje pouze na dev kitech Xboxu 360.

Uhodnete, z kterých 3 her je sněhulák PlayStationu postaven?

Zima je v plném proudu, tak jsme si s naším týmem postavili sněhuláka... Jestlipak uhodnete, ze kterých 3 her jsme ho ukouleli? :)

Zveřejnil(a) PlayStation CZ/SK dne 21. leden 2016
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama