Jednohubky k snídani - pátek 22. září
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 22. září

Jednohubky k snídani - pátek 22. září

Michal Burian

Michal Burian

9

Wargaming v Praze, vydavatel pro Pillars of Eternity 2, FIFA 18 v předplatném EA, seznam vozů v GT Sports a další jednohubky.

Reklama

Běloruská společnost Wargaming, kterou jistě znáte ve spojení s World of Tanks, otevře koncem září v Praze nové vývojové centrum. V naší metropoli bude tým pro testování a analyzování toho, jak se hrám vede, jak je hráči hrají a podobně, informuje Lupa.cz.

Pillars of Eternity 2: Deadfire má vydavatele, není to kupodivu Paradox Interactive, který do obchodů dostal první díl, ale společnost Versus Evil. Ta je vydavatelem série The Banner Saga. Deadfire vyjde na začátku roku 2018 pro PC, Linux a Mac.

Předplatitelé EA Access na Xboxu One a Origin Access na PC si mohou užívat plnou verzi FIFA 18. Hra je omezena na deset hodin a zahrnuje singleplayer i multiplayer.

Absolver je nejrychleji prodávanou hrou společnosti Devolver Digital. Za méně než měsíc se prodalo přes 250 tisíc kopií ve verzích pro PC a PlayStation 4.

Majitelům grafických karet GeForce je doporučeno stáhnout nové ovladače, které jsou určeny pro hry Project Cars 2, Total War: Warhammer 2, betu Call of Duty: WWII, EVE: Valkyrie - Warzone a FIFA 18.

Ve včerejších jednohubkách jsme vás informovali, že Square Enix nejspíš chystá novou hru ze série Nier. Nebylo by divu, tohle akční RPG od Platinum Games je hodně populární. Poslední díl s názvem NieR: Automata se může pochlubit dvěma miliony odeslaných kusů do obchodů, společně s prodejem digitálních verzí.

Na Nintendu Switch si pro FIFA 18 připravte 14,3 GB.

Zajímá vás seznam vozů v závodech Gran Turismo Sport? Tak to zamiřte sem, kde ho najdete. Podle webu nebude chybět spousta nových i pár let starých modelů významných automobilek, včetně několika Vision Gran Turismo verzí.

Larian Studios vydali první důležitou aktualizaci pro Divinity: Original Sin 2. Patch opravuje několik questů, vylepšuje endgame dialogy nebo umožňuje uložit několik nastavení inventáře.

Tekken 7 dostal nový patch, který hlavně balancuje jednotlivé bojovníky. Podpora pro monitory 21:9 však stále chybí.

V Creation Clubu pro Fallout 4 je nově k dispozici výbava inspirovaná klasickými díly série Doom. Momentálně není zdarma, je však možné, že ji tvůrci časem uvolní podobně jako nedávno oblek z Prey a Horse Power Armor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama