Jednohubky k snídani - pátek 23. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 23. ledna

Jednohubky k snídani - pátek 23. ledna

Michal Burian

Michal Burian

27

Důchodci hrají GTA V, dnes na Zingu recenze Grey Goo, poplach s Call of Duty: World at War 2, český fanouškovský filmeček na Tomb Raider, John Romero hraje Doom a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Takhle to dopadne, když důchodci hrají Grand Theft Auto V. Ptají se na spoustu věcí, třeba proč by někdo chtěl, aby se děti naučily ukrást auto.

Dnes odpoledne pro vás budeme mít recenzi nadějné real-time strategie Grey Goo. Přečíst si ji budete moci na Zingu v 16:00.

Hideo Kojima není připraven oznámit datum vydání Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, protože stále vylepšuje vizuální kvality ve dne i v noci.

Pozor nenechejte se nachytat. Po internetu koluje dva měsíce starý obrázek tvrdící, že 4. května 2015 dojde k oznámení Call of Duty: World at War 2. Obrázek nově dal do oběhu Twitter účet Anonymous Protection.

Skupina Lizard Squad, která koncem roku 2014 zaútočila na PSN a Xbox Live, nabízela lidem za poplatek službu, která jim umožní přetížit jakýkoliv server. Zabezpečení stránek Lizard Squad se podařilo někomu prolomit a získat jména a hesla všech registrovaných. Dohromady jich má být 14 tisíc a novinář Brian Krebs tvrdí, že data registrovaných byla uložena ve formátu prostého textu.

Pirátské RPG Raven's Cry má upřesněné datum vydání. Digitální PC, Mac, SteamOS a Linux verze budou v prodeji od 26. ledna. O dva dny později krabicové PC, Mac, PS4 a PS3 verze. Xbox 360 verze pouze digitálně, zatím bez data.

Česká skupina DiffView připravila krátké video na motiv restartovaného prvního dílu Tomb Raider.

Podívejte se, jak John Romero hraje svůj největší klenot. Tím je pochopitelně střílečka Doom. Video bylo natočeno v rámci Devs Play série od Double Fine, kde naleznete další videa z maratonu.

První gameplay záběry z Homeworld Remastered Collection budou odhaleny o víkendu na PAX South. Prezentaci bude možné sledovat přes Twitch. Gearbox jsou připraveni vydat hru v únoru 2015.

20 minut z bojovky Dead or Alive 5: Last Round, která má své fanoušky zejména v Asii a celá série se proslavila svůdnými oblečky. Hra vychází 20. února.

Ex-vývojáři z Ubisoftu založili nové studio nazvané Area Effect a představili dobrodružný RPG titul Izle, kde budete měnit svět k obrazu svému.

Xbox divize Microsoftu tajemným obrázkem s římským číslem dvě láká na prezentaci, která se uskuteční 4. května. V tu dobu bývá oznámeno nové Call of Duty. Navíc dává smysl odhalení přes morseovku.

Ed Boon brzy odhalí další postavu pro Mortal Kombat X. Zatím fanoušci přemýšlejí, kdo by to podle obrázku mohl být. Hrdina má pravděpodobně v ruce luk, Nightwolf by to ale neměl být.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama