Jednohubky k snídani - pátek 23. října
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 23. října

Jednohubky k snídani - pátek 23. října

Michal Burian

Michal Burian

18

Ezio v Assassin's Creed Syndicate, Just Cause 3 hotové, hry od Microsoftu na PC, Halloween update Unreal Tournamentu nebo reklamy na PlayStation 4.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Jacob Fry z Assassin's Creed Syndicate se může obléct do kostýmu Ezia. Jde o odměnu Ubisoftu pro hráče, kteří hráli jeden ze starších dílů. Nezapomeňte se tak připojit ke stejnému Uplay účtu, s kterým jste hráli předešlé hry ze série Assassin's Creed.

Just Cause 3 je oficiálně Gold. Jinými slovy byla tahle šílená open-world akce po vývojové stránce dokončena a hra se bude lisovat na disky, aby se mohla začít 1. prosince 2015 prodávat ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Studio InXile, autoři Wasteland 2, otevírá novou pobočku v New Orleans. V nové kanceláři zaměstnají 50 lidí v průběhu následujících pěti let.

Microsoft se před časem zavázal, že bude ve větší míře podporovat hraní na PC. Šéf vývoje Halo 5: Guardians by chtěl PC verzi této sci-fi střílečky, která vyjde 27. října pro Xbox One.

V redakci pro vás připravujeme recenze vylepšeného Wasteland 2, Warhammer: The End Times - Vermintide, Assassin's Creed: Syndicate, Halo 5: Guardians, Life is Strange, Rebel Galaxy nebo Toby: The Secret Mine.

Unreal Tournament, který je stále ve vývoji, dostane Halloween update. Zahrnuje časově omezený speciální obsah, včetně výzev v offline módu. Těšit se můžete hlavně na různé strašidelné masky.

V Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain si můžete koupit nové obleky. Celkem jich je 7, každý za €1, případně všechny v balíčku za €4,99.

Pouze lidé, kteří si zaplatí YouTube Red ($9,99 měsíčně), budou moci sledovat novou show, kde bude účinkovat populární PewDiePie. Pořad se jmenuje Scare PewDiePie a má ho na starost Robert Kirkman (The Walking Dead).

V Austrálii začala Sony vysílat nové reklamy na PlayStation 4. Lákají na novou cenu společně s exkluzivním obsahem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama