Jednohubky k snídani - pátek 24. března
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 24. března

Jednohubky k snídani - pátek 24. března

Michal Burian

Michal Burian

5

Statistiky Dead Rising 4, patche pro Dishonored 2 a Ghost Recon: Wildlands, vědomostní aplikace před vydáním Sudden Strike 4, nové hry pro Xbox One a další zprávičky.

Reklama

Sony slaví deset let PlayStation Store. Hráčům k desátému výročí posílá na e-mail statistiky. Z nich se dozvíte, kdy jste se ke službě PSN přidali, součet hodin nahraných online, jakou hru jste nejvíce hodin hráli, jaká hra vás v roce 2016 nejvíce bavila, uvidíte vitrínu trofejí a také vaší nejvzácnější trofej.

Od včerejšího večera jsou ve zpětné kompatibilitě Xboxu One hry Darksiders, Darksiders II a Assassin’s Creed Revelations. První Darksiders a AC: Revelations navíc budou v dubnu zdarma pro předplatitele účtu Gold.

Všechny tři verze stealth akce Dishonored 2 dostaly nový patch. Zaměřuje se zejména na eliminaci různých chyb a bugů. Podle vývojářů bude po nainstalování patche Dishonored 2 lépe hratelné.

Do vydání válečné strategie Sudden Strike 4 se můžete zabavit u mobilní aplikace Sudden Strike Quiz, která je zdarma ke stažení pro iOS a Android. Troufnete si na kvíz zaměřen na nejkrvavější války v historii naší planety? Pomoci vám mohou i kamarádi. Otázky jsou rozděleny do kategorií, jako jsou zbraně, vozidla, data nebo zeměpis.

Svůj patch dostala také PC verze Ghost Recon: Wildlands. Opravný balíček má kolem 5 GB a řeší řadu technických a herních problémů. Například už by neměl být problém řádně odemknout některé mise a získat zkušenostní body. Stejně tak by nemělo tak často docházet k náhodným pádům hry a klesání frekvence snímků za sekundu.

Sony rozšířila seznam her ve službě PlayStation Now. Nově v této streamovací službě, která není oficiálně dostupná pro náš region, naleznete WRC 5, Grid Autosport, F1 2014, MotoGP 15, Ride, Daytona USA, MX vs ATV: Untamed nebo Smash Cars.

Nintendo vyřešilo problém s levým Joy-Conem u Nintenda Switch. Ten se často odpojoval od konzole. Japonská společnost zjistila, že chyba vznikla při samotné výrobě. Pokud s levým Joy-Conem máte problém, mělo by vám ho Nintendo zdarma vyměnit za nový. Ten už má být v pořádku.

Hráči Pokémon GO se mohou bavit u nového eventu, který přináší větší šanci, že ve světě naleznete vodní pokémony. Všechny evoluce pokémonů Magikarp, Squirtle a Totodile. Event běží do 29. března.

Za tři měsíce dokázala komunita do Planet Coaster vytvořit 100 000 modifikací, které si můžete zdarma stáhnout a obohatit tak svůj zábavní park.

Nová nabídka na Humble Store se zaměřila na tituly od THQ Nordic. Do konce týdne pořídíte s 80 procentní slevou hry ze série Darksiders, Red Faction, kompletní edici Titan Quest a další tituly.

Kolik hráčů hraje Dead Rising 4? Capcom se pochlubil, že zombie rubačku si zahrál jeden milion hráčů. Hráči zabili 8 704 121 984 zombíků, zemřeli 4,5 milionkrát a udělali více než 4 miliony selfie. 6. prosince 2016 vyšlo Dead Rising 4 na Xbox One a Windows 10, 14. března 2017 následovala Steam verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama