Jednohubky k snídani - pátek 25. března
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 25. března

Jednohubky k snídani - pátek 25. března

Michal Burian

Michal Burian

48

Gamepad a figurky Mirror’s Edge Catalyst, RollerCoaster Tyccon World se prodává dřív, možné datum vydání PS VR, Dark Souls 3 má problémy, ukázka ze Zaklínače 3: O víně a krvi a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Letošní GDC, konkrétně přednáška Piotra Tomsińskiho z CD Projektu o dialozích v Zaklínači 3, nabídla drobnou ochutnávku prostředí z O víně a krvi, druhé expanze pro Zaklínače 3. Omrknout můžete i zajímavě vypadající monstrum.

12. dubna dostane Destiny aktualizaci přidávající mód Challenge of the Elder, slouží jako nový end game obsah.

Pokkén Tournament minimálně v Japonsku pomohl prodejům konzole Nintendo Wii U. Ty se zároveň s vydáním hry vylepšily o 151 procent oproti předešlému týmu. Není divu, že Pokkén Tournament je nejprodávanější hrou. Na druhém místě Digimon World: Next Order Vita a třetí The Division.

Unknown Worlds připravují Xbox One verzi titulu Subnautica na předběžný přístup, stejně jako na PC, kde běží od 16. prosince 2014.

Dark Souls 3 běží na Xboxu One v rozlišení 900p, na PlayStationu 4 dosahuje 1080p. Je tak zajímavé, že Xbox One má navíc problémy udržet stabilních 30fps.

Headset pro virtuální realitu PlayStation VR by mohl v Evropě vyjít 28. října 2016, tvrdí to italský GameStop. Sony oficiálně řekla, že dorazí někdy během října.

Ve veřejné betě na PS4 si můžete vyzkoušet novou MOBA hru od Hi-Rez Studios. Po dokončení bude Smite free-to-play. Beta má 6,6 GB a nabízí celkem dost obsahu.

V Německu se do obchodů předčasně dostala hra RollerCoaster Tyccon World. Obchody v různých městech ji začaly prodávat, zákazníkům přitom nefunguje, RCTW totiž vyžaduje aktivaci na Steamu a ta zatím není dostupná. Zboží má být z regálů odstraněno.

EA DICE odhalili vlastní limitovaný Xbox One ovladač ve stylu Mirror’s Edge Catalyst. Má 3,5 mm konektor pro sluchátka a je kompatibilní s PC. Prodávat se bude za obvyklých 60 dolarů. Zároveň je pro fanoušky připraven balíček s třemi mini-figurkami (Faith, Icarus a Kum) za 20 dolarů.

Ubisoft už plánuje pokračování filmového Assassin's Creed. Přitom první snímek ještě nikdo neviděl, v kinech bude od 21. prosince 2016. Vydavatel má navíc zálusk na film Splinter Cell. Co se her týče, nový díl Assassin's Creed by prý mohl spatřit světlo světa už v lednu 2017.

Pro PES 2016 je od včerejška dostupná bezplatná aktualizace přidávající šampionát EURO 2016.

Odstartovaly předobjednávky hlasového balíčku, který vám za £9,99 přidá do Elite: Dangerous 1300 vět namluvených Williamem Shatnerem (herec Jamese T. Kirka ze Star Treku).

Konzolové verze Need for Speed dostaly včera bezplatný update s vozem Nissan GT-R Premium 2017. 30. března se dostane i na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama