Jednohubky k snídani - pátek 26. května
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 26. května

Jednohubky k snídani - pátek 26. května

Michal Burian

Michal Burian

13

Nová hra pro PS VR od tvůrců God of War, ztráta CI Games, Project Cars 2 pro Scorpio, nový hlas do Call of Duty Infinite Warfare nebo demo strategie Constructor.

Reklama

Sony ve studiu v Santa Monice (tvůrci God of War) chystá hru pro PlayStation VR, tvrdí vývojář, který si přál zůstat v anonymitě. Podle jeho slov má brzy vyjít. Má se za to, že na E3 Sony ukáže nový line-up her pro PS VR.

Od začátku ledna do konce března tohoto roku zaznamenala polská společnost CI Games ztrátu ve výši 5,92 milionů zlotých (přes 37 milionů korun). Bylo to z důvodu dokončování Sniper: Ghost Warrior 3 (+ propagace hry) a ve stejné době klesly prodeje Lords of the Fallen a Sniper Ghost Warrior 2.

Andy Tudor, kreativní ředitel v Slightly Mad Studios, slíbil, že při vývoji Project Cars 2 na Scorpio (nová konzole od Microsoftu) se nebudou držet zpátky a rozhodně se nenechají limitovat slabším hardwarem PS4 Pro. Chtějí možnosti Scorpia využít naplno.

Ze Steamu a PlayStation Store lze stáhnout demoverzi renovované budovatelské strategie Constructor, kde se ujmete role nadějného majitele stavební firmy a jakýmkoliv způsobem se musíte vypořádat s konkurencí, abyste vybudovali vzkvétající a prosperující město. Plná verze vychází dnes v češtině na PC, PS4 a Xbox One.

Od 9. června budou k dostání PS4 a PS Vita verze Broken Age ve fyzické edici. Stát mají 30 dolarů.

Arkádová střílečka Awesomenauts z roku 2012 je nově free-to-play. Pokud se chcete stát žoldákem v galaxii bojujícím proti velkým žábám z Mohawks, obřím robotům a dalším cizákům, tak zamiřte na Steam.

Akční RPG Grim Dawn na PC prodalo více než milion kusů, pochlubila se společnost Crate Entertainment. K tomu si hráči koupili přes 200 tisíc kusů dodatečného balíčku Crucible. Na oslavu tohoto milníku se Grim Dawn do konce května bude dát koupit o 50 procent levněji.

Pro multiplayer Call of Duty Infinite Warfare vyšel druhý VO balíček. Nejprve jste si mohli koupit hlas YouTubera Ozzyho Mana, dnes je to herec a komik Ken Jeong. Za balíček zaplatíte 4 eura.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama