Jednohubky k snídani - pátek 26. srpna
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 26. srpna

Jednohubky k snídani - pátek 26. srpna

Michal Burian

Michal Burian

76

Velký požár Londýna v Minecraftu, Vávra kritizuje Deus Ex, Forza 6 zdarma, tapeta pro fanoušky Zaklínače 3, myš a klávesnice na PS4 a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

V Minecraftu můžete zažít velký požár Londýna, který zasáhl historické anglické město v roce 1666. Hráči prý odhalí příčiny této strašné událostí, budou pomáhat v boji proti požáru a nakonec si vyzkouší přestavět Londýn. První část již vyšla, druhá bude následovat 2. září a další v únoru 2017. Sledujte stránky londýnského muzea.

Po vzoru ostatních pořádá Microsoft akci, kdy si mohou majitelé konzole Xbox One se Zlatým členstvím zdarma zahrát závodní hru Forza Motorsport 6. Pokud jste ještě neměli tu čest, tak můžete již hrát, a to do 28. srpna. K dispozici dostanete plnou hru se vším všudy. Trial verzi stahujte na Xbox Store.

Při příležitosti blížícího se vydání Zaklínače 3 v edici Hra roku jsme se dočkali nové tapety na plochu. Ta je jako obvykle k dispozici v několika rozlišeních - 2560x1440, 1920x1200, 1920x1080 a 1600x1200.

Jak se zdá, hlavní hudební motiv Battlefieldu 1 se vrací z větší části do starých kolejí. Už žádné moderní pazvuky a podkres, tohle je ta pořádná hudba, kterou si pamatujeme ze začátků série.

Don't Starve Together vyjde 13. září na PlayStation 4. Konečně budou moci i příznivci konzole od Sony přežívat s dalšími hráči v divočině. Nová expanze vyjde po boku Don't Starve Mega Pack. Ten přináší kompletní obsah hry, majitelé původního Don't Starve koupíte Mega Pack se slevou 60 procent.

15. listopadu se začne prodávat první oficiální myš a mechanická klávesnice pro PlayStation 4 a PS3. Klávesnice je kompatibilní i s PC a bude stát 150 dolarů.

Společnost Crytek spouští program na podporu indie vývojářů. Autoři nezávislých her mohou až do 9. září žádat o grant. Crytek si pro ně připravil dohromady jeden milion dolarů. O grantu rozhodne komunita v anketě.

Cílem rádoby hackerů už nejsou jen servery velkých vydavatelských domů, ale i menší stránky. Hackeři prolomili ochranu fanstránky GTAGaming.com a dostali se k databázi, která obsahovala téměř 200 tisíc registrovaných uživatelů z fóra. Hackeři se měli dostat k e-mailovým adresám, heslům, IP adresám a datům narození. Událost se stala začátkem tohoto měsíce.

Daniel Vávra (Mafia, Kingdom Come: Deliverance) zkritizoval Deus Ex: Mankind Divided.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama