Jednohubky k snídani - pátek 27. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 27. ledna

Jednohubky k snídani - pátek 27. ledna

Michal Burian

Michal Burian

7

Rozšíření pro Cossacks 3, úspěch Overwatch, nabídka Humble Bundle, Snap mód v Xboxu One a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Od 15. února se začne prodávat expanze Rise to Glory do strategie Cossacks 3. Přinese pruskou kampaň s králem Fridrichem Velikým, s kterým povede mocné pruské vojsko do nejdivočejších bitev 18. století. Těšit se můžete na nové jednotky, zimní mapu a další věci.

Letošní QuakeCon se bude konat od 24. do 27. srpna v texaském městě Grapevine.

Seznam zpětně kompatibilních Xbox 360 her pro Xbox One se pořád rozrůstá. Stále je leden a Microsoft nově přidal Rocket Knight a Shadows of the Damned. Za tento měsíc je to již 15 her, včetně Bad Company 2 a Battlefieldu 3.

Střílečka Overwatch od Blizzardu má již 25 milionu registrovaných hráčů. Loni v říjnu to bylo 20 milionu.

Rádi nakupujete hry za pár korun? Po dobu čtyř dnů má Humble Bundle nabídku Best of 2016. Za Evoland 2 a Victor Vran zaplatíte, kolik chcet. Rust 2, Stronghold Crusader 2 a Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition budou vaše za minimálně 4 eura a když zaplatíte rovnou necelých 10 euro, získáte tohle všechno a k tomu Homeworld Remastered Collection.

Firaxis pro Civilization VI připravují nástroje pro tvorbu modifikací a podporu Steam Workshopu.

Snap mód v Xboxu One měl být něčím zajímavým a užitečným. Tahle funkce vám dolila rozdělit obrazovku a na větší části hrát hru, zatímco na té druhé koukat třeba na TV. S novým updatem ale Snap zmizí z důvodu, že vyžaduje hodně výkonu, který Xboxu One potom chybí ve hrách.

Na mobily s operačními systémy iOS a Android se rýsuje Skate City - nová skateboardingová hra. Zatím si musíme vystačit s nic neříkajícím teaserem a příslibem, že je Skate City šito na míru mobilnímu hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama