Jednohubky k snídani - pátek 27. listopadu
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 27. listopadu

Jednohubky k snídani - pátek 27. listopadu

Michal Burian

Michal Burian

8

Zajímavost v Black Ops 3, embargo Just Cause 3, Faith v LittleBigPlanet 3, Sociable Soccer to nezvládl a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Hrajete Call of Duty: Black Ops 3 na mapě Nuk3town? Pokud ano, věděli jste o zajímavém easter eggu, který udělá z hry survival akci, kde se budete bránit robotům? Vše vám ukáže český YouTuber s přezdívkou Dragon Play CZ.

Embargo na recenze Just Cause 3 vyprší v úterý brzy ráno. My bohužel recenzi budeme mít později, dřív od distributora nedostaneme hru. Každopádně už je připraven první patch, který opravuje řadu chyb a řeší problémy s optimalizací. Patch má 2,8 GB na PS4, podobná velikost bude i u Xbox One a PC.

EA se o Rory McIlroy PGA Tour dobře starají. Vývojáři připravili čtvrtou aktualizaci, která přidává nové golfové hřiště, nového golfistu a hned čtyři herní režimy.

Těšili jste se na Sociable Soccer od tvůrce Sensible Soccer? Tak zamáčkněte slzu, na Kickstarteru projekt nevybral požadovaných 300 tisíc liber. John Hare nyní musí najít jinou cestu, jak Sociable Soccer přivést k životu.

Středověká akce Chivalry: Medieval Warfare poběží na PS4 v rozlišení 1080p při 60 snímcích za sekundu, na Xbox One bude mít také 1080p, ale pouze 30fps. V online bitvách bude podporovat 24 hráčů. Obě verze vyjdou 2. prosince.

Blížící se update nepovedené hry Tony Hawk’s Pro Skater 5 obsáhne nové levely a pochopitelně opraví i spoustu chyb, na které si hráči každý den stěžují. Přesné datum vydání zatím neznáme.

Tento víkend v Need for Speed můžete získat slevu 15 procent na všechna vylepšení výkonu.

Fanoušci Mirror’s Edge: Catalyst si mohou čekání na hru zkrátit hraním LittleBigPlanet 3. Pro populární plošinovku vyšlo DLC zahrnující kostýmy inspirované Faith a dalšími postavami. Krom toho si můžete pohrát s dinosaury.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama