Jednohubky k snídani - pátek 28. dubna
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 28. dubna

Jednohubky k snídani - pátek 28. dubna

Michal Burian

Michal Burian

13

Přichází třetí Bayonetta? Syberia 3 již bez Denuva, trilogie Dead Space pro Xbox One, Rockstar má pracovat na Bully 2, lokalizace tajemného titulu se sprostými slovy, recenze na Prey až po vydání a další zprávičky.

Reklama

Na Xboxu One si nově můžete zahrát Dead Space 2, Dead Space 3, Alaskan Adventures, Cabela’s Dangerous Hunts 2013, Cabela’s Hunting Expeditions a Cabela’s Survival: SoK z Xboxu 360. Krom toho již dříve dorazil první Dead Space, je v češtině.

Bethesda pokračuje ve své politice a ani u Prey nedá novinářům hru k recenzi před vydáním. Stejný osud potkal i loňskou akci DOOM nebo Dishonored 2. Nemusí to nutně znamenat, že je hra špatná a vydavatel se bojí negativních recenzí. Na PS4 a Xboxu One je k dispozici hodinové demo.

Protipirátská ochrana Denuvo byla prolomena i u adventury Syberia 3. Vývojáři včera vydali patch, který Denuvo ze hry odstranil. Kupodivu hra běží mnohem lépe. Součástí updatu jsou ale i opravy.

Super Mario Run na iOS a Androidu utíká stále dál. Oblíbený instalatér na mobilech a tabletech zaznamenal již 150 milionů stažení. Nintendo se už ale nepochlubilo, kolik lidí si hru upgradovalo na plnou verzi.

Fanoušek přepracovává první díl first-person střílečky Blood do Unity Enginu. Projekt se nachází v raném vývoji a bude potřebovat ještě hodně práce. Až bude remake hotov, vyjde zdarma.

15 milionů hráčů má free-to-play MOBARPG Neverwinter, pochlubily se společnosti Perfect World Entertainment a Cryptic Studios. Titul hrají hráči ze 110 zemí.

Letošní rok v podání Microsoftu má být podle slov Phila Spencera fantastický a neuvěřitelný díky rozmanitým a tvořivým titulům. V této souvislosti Spencer nemluvil pouze o hrách od Microsoftu, ale také o titulech od dalších vývojářů a vydavatelů. Nezapomněl připomenout ani novou konzoli, tzv. Project Scorpio.

Blizzard hledá do svého studia vývojáře, kteří mají zkušenosti s vývojem her pro mobily a tablety. Pracovat mají na dosud neoznámeném projektu. Půjde o novou značku nebo využití nějaké již zavedené série pro mobily?

„A teď tu máme projekt, na kterém si s korektorem zopakujeme všechna sprostá slova, která známe. Úplně všechna,“ prozradil na svém twitterovém účtu Filip Ženíšek, lokalizační manažer v Comgadu. O co by mohlo jít? Nás napadá jen South Park: The Fractured but Whole, ale hry od Ubisoftu většinou překládá Playman.

Po Red Dead Redemption 2 má od Rockstaru vyjít Bully 2, tvrdí zdroj obeznámený s vývojem. V červenci loňského roku si Rockstar zaregistroval ochrannou známku pro nové Bully.

Jsou to teasery na Bayonettu 3 nebo jen trolling od studia PlatinumGames? Videa zaznamenávají různé sekvence z prvního a druhého dílu. Zajímavé je na nich to, že se 3x opakují. Proč PlatinumGames tato videa nahráli a proč se 3x opakují? Komunita má jasno, blíží se Bayonetta 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama