Jednohubky k snídani - pátek 3. března
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 3. března

Jednohubky k snídani - pátek 3. března

Michal Burian

Michal Burian

19

Tvůrci Zaklínače si všimli Horizon: Zero Dawn, Avatar neovlivní The Division, Unreal Engine 4 ve spoustě her, další tituly ve zpětné kompatibilitě Xboxu One, Nvidia chystá ovladače pro karty s DirectX 12 nebo Fortnite ještě letos.

Reklama

Avatar od Massive Entertainment neovlivní budoucnost akce The Division, ujistil fanoušky zástupce studia pro Eurogamer. „Avatar je nový projekt, na kterém pracuje vyhrazený tým, v současné době hledáme nové top talenty, kteří na něm budou pracovat.“

27. března si hráči budou moci vyzkoušet multiplayerovou bojovku Mirage: Arcane Warfare. Uzavřená beta bude určena pro všechny, kteří si titul předobjednali.

Epic Games je spokojen, mezi stovkou nejprodávanějších her na Steamu mají největší zastoupení tituly využívající technologii Unreal Engine 4.

Dnes k večeru vyjde další gameplay video Mass Effectu: Andromeda. Tentokrát se nám představí průzkum vesmíru.

Nvidia připravuje velkou aktualizace ovladačů pro své grafické karty podporující DirectX 12. Nové ovladače využijí low-level API od Microsoftu. Na updatu spolupracuje Nvidia s vývojáři her, včetně autorů Ashes of the Singularity, Gears of War 4, Rise of the Tomb Raider a The Division.

Xbox 360 hry Dead Rising 2: Case West, Dead Rising 2: Case Zero, Meet the Robinsons a Cars 2: The Video Game nově ve zpětné kompatibilitě Xboxu One.

Ultra Street Fighter II: The Final Challengers pro Nintendo Switch vyjde 26. května. Na jedné konzoli budou moci hrát dva hráči, každý bude mít v ruce jeden Joy-Con ovladač. Hra zahrne 19 bojovníků.

Dnes v šest hodin odpoledne má být odhalen nový obsah do Destiny. Bungie prozradili zatím jen to, že se obsah bude skládat z nových výzev.

Různá studia se často navzájem chválí a podporují na sociálních sítích. Nejinak je tomu v případě Horizon: Zero Dawn. Nedávno vyjádřilo tvůrcům z Guerilla Games podporu studio BioWare teď se přidal CD Projekt RED. Ten doplnil svou chválu i o povedený obrázek, který nezůstal bez odezvy.

Hrajete na mobilu nebo tabletu a zároveň máte rádi klasiky od Capcomu? Tak to si budete moci v příštích několika měsících zahrát 1942 Mobile, Ghosts‘N Goblins Mobile, Ghouls’N Ghosts Mobile a Wolf of the Battlefield: Commando Mobile.

Kooperativní akce Fortnite, která se soustředí na stavění, sbírání a přežívání hrdinů, vyjde v letošním roce na PC, slíbil Epic Games.

Nejlepší hrou loňského roku je podle GDC střílečka Overwatch od Blizzardu. Overwatch získalo také cenu za design. Cenu za nejlepší debut získalo Firewatch, inovaci No Man’s Sky, technologii Uncharted 4 a za hudbu Inside.

Feral Interactive dokončili port oblíbených rallye závodů DiRT Rally od Codemasters. Linux verze je již v prodeji.

LittleBigPlanet 3 oslavuje příchod Horizon: Zero Dawn. Za malý poplatek si mohou hráči koupit kostýmy pro své hrdiny. Nový Costume Pack stojí 159 Kč. LittleBigPlanet 3 je stále zdarma pro předplatitele PS Plus.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama