Jednohubky k snídani - pátek 3. února
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 3. února

Jednohubky k snídani - pátek 3. února

Michal Burian

Michal Burian

8

Hračky z autíček Rocket League, sleva na The Last Guardian, změna Steamu, prodeje PS4 nebo Denuvo v Ghost Recon: Wildlands.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Povedená hra Rocket League se rozšiřuje mezi hračky. Firma Zag Toys připraví na letošní jaro 12 ikonických bitevních autíček. Některé hračky budou obsahovat kód pro speciální bonusy v Rocket League.

Sony zlevní adventuru The Last Guardian, z dosavadních 60 dolarů na 40 dolarů. V přepočtu nová cena bude tisíc korun. Brzy by se měla cena promítnout i v českých a slovenských obchodech.

Na App Store se objevil horor Corpse Party: Blood Drive od 5pb. Jde o port původní PS Vita hry z roku 2014, určený pro iOS.

Chcete si zahrát DiRT Rally na Linuxu? Stačí si počkat do 2. března, kdy tahle verze na Steamu vyjde.

Na GOG.com je možné zdarma získat izometrickou point-and-click adventuru CAYNE, kterou si na Steamu koupilo 100 tisíc hráčů.

Připravuje Valve nový design pro Steam? V jeho betě bylo nalezeno několik konceptů, které ale byly později smazány, takže je možné, že jde jen o pozůstatky testování, ne o něco, co nás skutečně čeká. Líbila by se vám taková změna?

Desetiminutové technické VR demo Cyber Danganronpa VR: The Class Trial se objevilo na stránkách PEGI. Naznačuje tak jeho bezprostřední vydání na západě. Doposud si jej mohli užít pouze předplatitelé japonské služby PlayStation Plus.

Za poslední tři měsíce dodala Sony do obchodů po celém světě 9,7 milionu kusů konzolí PlayStation 4 - od 1. října do 31. března 2016. Celosvětově má PS4 na kontě 53,4 milionu a 57,1 milionu bylo vyexpedováno. Předpokládá se, že do března 2017 dosáhne PS4 na 60 milionu. Prodeje mohly být ještě lepší, kdyby nebyl na trhu nedostatek PS4 Pro.

Společnost Nintendo zrušila vývoj hry Project Giant Robot pro Wii U. Měli jste v ní ovládat obří roboty a s nimi ničit budovy. Nic z toho ale nebude. Nintendo se bude už soustředit jen na Switch a 3DS. Wii U postupně umírá.

Chcete vlastní server pro survival onlinovku Conan Exiles? Funcom zveřejnil požadavky pro servery s 10, 35 a 75 hráči.

Na Kickstarteru byla úspěšně zaplacena karetní hra podle netradiční střílečky Superhot. Autoři požadovali 8 tisíc dolarů, na kontě již mají necelých 30 tisíc dolarů. Deskovka nabídne 4 herní módy pro tři hráče.

V betě Ghost Recon: Wildlands byla objevena protipirátská ochrana Denuvo (thx Ondrej_V).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama