Jednohubky k snídani - pátek 30. června
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 30. června

Jednohubky k snídani - pátek 30. června

Michal Burian

Michal Burian

6

Nové achievementy do Euro a American Truck Simulatoru, zájem o SNES Classic, bany v PlayerUnknown's Battlegrounds, Ferrari do Assetto Corsa a další zprávičky.

Reklama

Tvůrci PlayerUnknown's Battlegrounds za poslední tři měsíce zabanovali více než 25 tisíc hráčů. Vývojáři spolupracují s autory ochrany BattleEye, aby mohli proti cheaterům bojovat rychleji a účinnějším způsobem.

Zajímá vás, jaké hry z prvního Xboxu si budete moci zahrát na Xboxu One díky zpětné kompatibilitě? Tak to si budete muset počkat. Phil Spencer se nechal slyšet, že je příliš brzy na to odhalit seznam her. Zatím víme jen o Crimson Skies a Fuzion Frenzy.

Fanoušci závodů Assetto Corsa se mohou těšit na další dodatečný balíček, Ferrari 70th Anniversary Pack zahrne vozy 1962 250 GTO, 1967 330 P4, 1967 312/67, 1984 288 GTO, 2004 F2004 a 2017 812 Superfast. Vyjít má během podzimu.

Free-to-play střílečka Battleborn byla rozšířena o PvP mód. Supercharge kombinuje Meltdown a Capture na nových mapách v bitvách 3v3.

Ve Velké Británii se po SNES Classic v předobjednávkách jen zaprášilo. Obchody hlásí, že mají rezervované všechny kusy, které jim Nintendo k dni vydání slíbilo.

Společnost Netflix odhalila obsazení připravovaného televizního seriálu Castlevania. Graham McTavish (Dracula), Richard Armitage (Trevor Belmont), James Callis (Alucard), Emily Swallow (Lisa Tepes), Matt Frewer (The Bishop), Alejandro Reynoso (Sypha Belnades) a Tony Amendola (The Elder). Castlevania se začne na Netfixu vysílat od 7. července.

Jen v Japonsku se za necelé čtyři měsíce prodal milion kusů Nintenda Switch. Mario Kart 8 Deluxe má 501 tisíc kusů, The Legend of Zelda: Breath of the Wild potom 460 tisíc, 1-2 Switch přes 200 tisíc, Arms přes 154 tisíc a Super Bomberman R jen 92 tisíc.

Už i Xbox 360 verzi Call of Duty: Ghosts je možné hrát na Xboxu One díky zpětné kompatibilitě.

České studio SCS Software do dodatečného balíčku Heavy Cargo (těžké náklady) pro Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator přidalo pět nových achievementů, které můžete získat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama