Jednohubky k snídani - pátek 30. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 30. ledna

Jednohubky k snídani - pátek 30. ledna

Michal Burian

Michal Burian

3

Soutěž s Armou 3, pařížský byt v Unreal Engine 4 podruhé, demo Dead State, jak se dostat do bety Alone in the Dark: Illumination, tematické hrnečky a brašny a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Na oficiálních stránkách Army 3 byli zveřejněni finalisté modderské soutěže Make Arma Not War v jednotlivých kategoriích: Totální modifikace, herní mód pro singleplayer, herní mód pro multiplayer a addon. Do finále se dostalo 50 projektů, Bohemia Interactive rozhodli mezi více než 250 projekty. Kdo nakonec vyhraje a rozdělí si 500 tisíc eur? To se dozvíme v březnu 2015. Rozhodovat o tom bude porota.

Po úspěšné ukázce pařížského bytu se Benoît Dereau (level designér Dishonored, Half-Life 2, Casino Online a Left 4 Dead) rozhodl vydat druhou verzi. Opět platí, že ukázka využívá Unreal Engine 4.

Na PC si můžete zdarma vyzkoušet survival hru se zombíky Dead State. Stačí si stáhnout demo obsahující 15 přeživších, kteří bojují o život proti dalším frakcím a zejména zombíkům. Demo má 1 GB a naleznete ho na Steamu.

Chcete vyhrát klíč do bety Alone in the Dark: Illumination? Potom máte sledovat Twitter účet Playwire Media a tweetnout "I just entered the #AITDSweeps for the @AITDGame". Hodně štěstí.

Hardcore RPG titul Bloodborne si s největší pravděpodobností budou moci koupit zájemci v bundlu s konzolí PS4. Alespoň ho nabízí španělský Amazon za €440. Bundle obsahuje PS4 s diskem 500 GB a hru Bloodborne.

Bojovka Super Smash Bros. se přidala k hrám od Nintenda, které prodaly několik milionů kusů. 3,39 milionů kusů má Super Smash Bros. na Wii U a 6,19 milionů kopií se postaral handheld 3DS. Pokemon X & Y má dohromady 13 milionů kusů. Níže tabulka od Nintenda v desítkách tisíc.

Nintendo na The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D láká pěkně zpracovanou reklamou. Hra vychází 13. února 2015.

DmC: Definitive Edition na PlayStation 4 a Xbox One poběží v rozlišení 1080p při 60fps. Tým z Ninja Theory toho dosáhl díky optimalizaci Unreal Engine 3, který oficiálně nepodporuje 64bitové systémy aktuální generace konzolí. Producent Rey Jimenez je tak právem na vývojáře hrdý a tvrdí, že bylo nutností, aby DmC na PS4 a XB1 běžel v 60fps.

Na speciální stránce věnované PS4 exkluzivitě The Order: 1886 naleznete spoustu náznaků, fotografií a zajímavostí, třeba příběh Jima a Iana. To jsou dva muži, kteří se snaží prokázat skutečnou existenci Řádu rytířů.

Number None se pochlubili, že pro The Witness dokončili všechny puzzle a mají tak hotovou hratelnost. Teď už jim zbývá jen doladit ostatní věci jako je grafika a textury, stejně tak vychytat pokud možno všechny chyby.

Pro PC vyšla arkáda Pix the Cat, která je od října 2014 pro PS4 a PS Vita. Na počítačích hra obsahuje hru pro jednoho hráče, stejně tak multiplayer. Stojí 9,99 eur.

V aktuální nabídce na našem obchodě GameExpres.cz naleznete hrnky Assassins Creed Unity a Black Flag. Dále peněženku a brašnu Watch Dogs nebo brašnu Batman Classic s logem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama