Jednohubky k snídani - pátek 30. října
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 30. října

Jednohubky k snídani - pátek 30. října

Michal Burian

Michal Burian

11

Nuka Cola Quantum, turnaj v Armě 3, listopadové PS+ hry, dinosauří kostlivci v ARK, party Halo 5 a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Nevoní vám Fallout pivo? Že byste raději Nuka Colu? Máte ji mít. Bethesda ve spolupráci s Jones Soda Co. uvede do prodeje Nuka Colu Quantum. Bohužel bude k dispozici exkluzivně v obchodním řetězci Target.

Stále čekáme na oznámení listopadové nabídky her zdarma s PS Plus. V Asii hráči dostanou Thief (PS3/PS4), Super Meat Boy (PS4/PSV), Mass Effect 3 (PS3), Sumioni (PSV) a CatsBlock Vestival (PSV). Podle uniklé reklamy bychom měli v Evropě dostat The Walking Dead - Season Two a Magicka 2. O dalších titulech zatím nevíme.

Bohemia Interactive v průběhu listopadu uspořádá turnaj v Armě 3, konkrétně v multiplayerovém módu End Game. Kromě vývojářů se ho zúčastní i vybrané komunitní týmy. Vítěz ale získá jen nehynoucí slávu, o peníze ani jiné ceny se v tomto případě nehraje.

Po Halloween updatu se v ARK: Survival Evolved prohání dinosauří kostlivci. Postupně se ve hře budou objevovat další druhy, dokonce i DodoRex.

Na Minus.com si můžete prohlédnout fotografie z launch party Halo 5: Guardians.

Otravují vás pozvánky do nejrůznějších her na Facebooku? Brzy by jich mělo být o něco méně, Facebook má v plánu aktualizovat svůj systém, který pozná, zda jste hru v poslední době hráli nebo ne. Když ne, pozvánku nedostanete.

Gearbox Software připravují důležité aktualizace Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel a konzolových Handsome edic.

Sony spustila PlayStation Plus League. Do vod e-sportu tak vplouvá konzole PS4 s hrami FIFA 16, Ultra Street Fighter IV, Battlefield Hardline, Project Cars, PES 2016, Trials Fusion, Mortal Kombat X, Rocket League a DriveClub. Každá hra bude mít své odměny, včetně finančních obnosů.

Hráči Rory McIlroy PGA Tour mohou bezplatně stahovat nové hřiště. Jmenuje se Ostrov pokladů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama