Jednohubky k snídani - pátek 6. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 6. ledna

Jednohubky k snídani - pátek 6. ledna

Michal Burian

Michal Burian

12

Odměna pro hráče Let It Die, Angry Joe a jeho deset nejlepších her roku, možné datum vydání Strážců Galaxie od Telltale Games, žaloba tvůrců RollerCoaster Tycoon 3 na Atari a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Máme za sebou první týden obnovených Jednohubek k snídani. Za čtyři dny jste nám ukázali, že o tento formát zpravodajství máte velký zájem. Jednohubky k snídani se řadí mezi nejčtenější novinky. Děkujeme vám za zájem, v tomto formátu budeme pokračovat.

GungHo Online oznámili překročení milníku jednoho milionu stažení free-to-play PS4 akce Let It Die. Od 6. do 8. ledna bude přihlášené hráče společnost odměňovat in-game předmětem Death Metal. Denně mohou hráči jeden najít v Reward Boxu.

Zahraniční obchody začaly lákat zákazníky na Nintendo Switch, předobjednávky se pohybují od 400 do 500 euro. V našich obchodech 7990 Kč a 289,99€. Přesnou cenu se dozvíme již 13. ledna společně s dalšími detaily.

Redaktoři amerického magazínu Game Informer zveřejnili deset svých nejlepších her za rok 2016. Někdo zvolil World of Warcraft: Legion, další Overwatch, Final Fantasy XV, Inside, Pro Evolution Soccer 2017 nebo Zaklínač 3: O víně a krvi.

Včera pro Diablo 3 vyšel nový patch, který na konzolích PlayStation 4 zavádí podporu pro silnější verzi PS4 Pro. Nečekejte ale zázraky, Blizzardu do aktualizace zahrnul pouze podporu pro rozlišení 4K.

YouTuber Angry Joe, který je k hrám velmi kritický, vybral 10 nejpovedenějších kousků loňského roku.

První epizoda adventury Guardians of the Galaxy (Strážci Galaxie) by měla vyjít 25. dubna letošního roku, odhalil obchod GameStop. Maloobchodní verze zahrne první epizodu a přístup k celé první sérii.

Sony aktualizovalo PlayStation Store, americká verze již nabízí u her informace o podpoře pro konzoli PS4 Pro. Jde o detaily poskytující zákazníkům přehled o tom, v čem konkrétně je hra na PS4 Pro lepší – rozlišení, frekvence snímků za sekundu, HDR a další. Bohužel v evropské verzi PS Store zatím nic takového není.

17. ledna na PS4 vyjde kompletní edice survival hry The Flame in the Flood, která je již nějaký čas dostupná na PC a Xboxu One. Přečtěte si naší recenzi.

Atari se po bankrotu v roce 2013 vzpamatovalo. Chtějí toho využít tvůrci RollerCoaster Tycoon 3. Studio Frontier Developments pro Atari vytvořilo tuhle hru v roce 2004. Podle slov vývojářů jim ale Atari nezaplatilo domluvené peníze za prodané kopie. Dostali pouze 1,17 milionu dolarů, podle všeho ale měli obdržet 3,37 milionu dolarů.

Pokud hrajete na mobilech/tabletech, tak je ve slevě This War of Mine. Na Google Play stojí 59,99 korun, na App Store 1,99$.

Bojovku Killer Instinct si na Xboxu One a Windowsu 10 můžete rozšířit o dalšího bojovníka, za 10 dolarů (300 Kč) se prodává robotický zabiják Kilgore. Místo rukou má kulomety. Cena je skutečně vysoká, polovina peněž jde do komunitního fondu na rok 2017 – využije se pro komunitní turnaje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama