Jednohubky k snídani - pátek 6. února
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 6. února

Jednohubky k snídani - pátek 6. února

Michal Burian

Michal Burian

9

Prodeje Borderlands a Tomb Raider, Microsoft chce streamovat hry z Xbox One i do telefonů, najdete všechny hry? Easter Eggy v BF: Hardline, obrázek z Batman: Arkham Knight, novinky pro Gran Turismo 6 a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Take-Two ve své finanční zprávě ještě prozradili, že se dosud prodalo 23 milionů kusů her ze série Borderlands. To není vůbec špatné, komiksové střílečce se daří a není divu, že Gearbox připravují další díl výhradně pro novou generaci konzolí a snad i PC.

Nejnovější aktualizace Steamu, která je zatím v betě, se postarala o lepší organizaci dodatečných balíčků, kdy máte vše hezky pohromadě.

Když jsme u těch prodejů, tak rebootu Tomb Raider z roku 2013 se stihlo prodat 7 milionů kusů, odhalilo Square Enix ve své zprávě za poslední čtvrtletí. Na PS3, X360 a PC to bylo podle všeho 5 milionů a nové konzole zvládly zbylé dva miliony.

Chcete vidět Dying Light v jeho nejlepší kvalitě? Potom se podívejte na 5K screenshoty od redakce serveru PC Gamer.

Na 3DS eShopu naleznete demo Monster Hunter 4 Ultimate. Plná verze dorazí 13. února.

Menší srandička od PlayStation CZ/SK.

Battlefield Hardline obsahuje různé Easter Eggy. Beta jich odhalila hned několik.

Budoucí aktualizace přinese do Gran Turismo 6 možnost změnit barvu křídla u svého vozu. Křídlo bude moci barvou odpovídat barvě automobilu, vybrat si ale budete moci i odlišnou barvu.

Batman: Arkham Knight se připomíná jedním novým obrázkem, který se bohužel až moc podobá těm starším.

Microsoft má skutečně v plánu streamovat hry z Xbox One i do telefonů s operačním systémem Windows Phone, jen musí doladit detaily - ovládání, výdrž baterie atd.

Oznámena speciální 10th Anniversary edice MLB 15: The Show, vyjde po boku standardní verze, tedy 31. března 2015. Stát bude 70 dolarů a obsahuje exkluzivní woodgrain steelbook a další zajímavosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama