Jednohubky k snídani - pátek 7. dubna
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 7. dubna

Jednohubky k snídani - pátek 7. dubna

Michal Burian

Michal Burian

14

Vylepšení Mass Effectu: Andromeda, Bethesda na E3, "nový" Firewatch, problémy v PC verzi LEGO City Undercover, Killing Floor 2 zdarma pro PS4 a další zprávičky.

Reklama

Vývojáři Firewatch na App Store objevili mobilní hru New Firewatch. Po nainstalování se nestačili divit, šlo o jejich Firewatch, který byl značně zjednodušen pro mobily a tablety s iOS. Cabel Sasser si dokonce tuhle hru zahrál. Na App Store ji už nenajdete.

Simulátor dopravy Transport Fever získal masivní bezplatnou aktualizaci, která obohacuje hru o nové prvky, vylepšuje ty stávající a opravuje spoustu chyb.

PC verze LEGO City Undercover má na PC vážné problémy. Hráči si stěžují, že nepodporuje myš, někteří dokonce viděli černou obrazovku, když se pokoušeli o změnu rozlišení. Vývojáři si jsou toho vědomi a chystají opravný patch.

Z PlayStation Store si můžete stáhnout PS4 trial verzi střílečky Killing Floor 2 a hrát až do 12. dubna. Stahovat budete 6,9 GB.

Bethesda bude mít vlastní tiskovou konferenci na E3 v Los Angeles. Fanoušci této společnosti se mohou těšit na 11. června, kdy ve večerních hodinách proběhne Bethesdaland.

Blizzard hledá hráče Diabla 3, kteří v uzavřené betě vyzkouší Necromancera. Vybraným hráčům mají být pozvánky odeslány již brzy.

Nvidia uspořádá GeForce CUP 2017, který je věnován všem fanouškům Counter-Strike: Global Offensive. Kvalifikace začíná 8. dubna, finále bude 27. a 28. května v Polsku při příležitosti ESPORT NOW 2017. Hrát se bude o 30 tisíc dolarů.

Darkest Dungeon od studia Red Hook konečně podporuje Steam Workshop. Do knihovny se můžete podívat zde. Zároveň je hra do 11. dubna za polovičku - 11,49 euro.

Real-time strategie Ashes of the Singularity podporuje modifikace, dostává tři nové mapy a také možnost přehrát si záznam z bitvy.

Karetní hra Elder Scrolls: Legends byla rozšířena o důležitou expanzi Fall of the Dark Brotherhood, která do hry přináší nový PvE obsah - více než 25 misí a 40 nových karet. DLC je rozděleno do tří samostatných map, případně lze koupit v balíčku za 20 dolarů.

Shinobi602 ukazuje, jak se vylepšil vzhled postav, hlavně očí, po implementování patche 1.05 v Mass Effectu: Andromeda. Další obrázky zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama