Jednohubky k snídani - pátek 8. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 8. ledna

Jednohubky k snídani - pátek 8. ledna

Michal Burian

Michal Burian

22

Patch pro Rainbow Six, přetahování o puk stále v Rocket League, Project Cars vs. Forza 6, úspěch Garry's Mod a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Hra Rainbow Six Siege obdržela patch 1.2. Opravný balíček je zatím dostupný pouze na PC (na konzolích příští týden) a řeší chyby, problémy s pingem a vylepšuje celkový herní zážitek.

Pokud jste si v Rocket League užívali speciální akce Snow Day, tak pro vás máme dobrou zprávu. Psyonix se rozhodli událost prodloužit, hráči si tak mohou s hokejovým pukem užívat déle.

Sony omylem do lednové PlayStation Plus nabídky zahrnula hru Legends of War: Patton’s, která vyšla pro PSP. Včera to napravila a stáhnout si můžete HISTORY Legends of War, což je tahová strategie.

Project Cars vs. Forza 6 s vozem Toyota TS040 na okruhu Circuit de la Sarthe, jezdí se zde 24 hodin Le Mans.

Blizzard zveřejnil podrobný průvodce pro cosplay postav z online střílečky Overwatch. PDF pro jednotlivé postavy naleznete na Battle.netu. Jaký hrdina se vám zamlouvá nejvíce?

Samostatný Garry's Mod prodal 10 milionů kopií, autor tomu nechtěl ani věřit. Projekt původně vyšel v roce 2004 jako mod pro Half-Life 2. V roce 2006 byl potom vydán samostatně a před několika dny dosáhl na 10 milionů prodaných kusů.

Společnost Activision Blizzard koupila Major League Gaming, pravděpodobně za 46 milionů dolarů.

Oficiální anglická stránka Shenmue III byla vylepšena. Na homepage najdete nové informace a důležité detaily.

12. ledna pro PS4 vyjde tahové dobrodružství The Banner Saga, druhý díl bude následovat někdy v letošním roce. Zatím launch trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama