Jednohubky k snídani - pátek, 8. února
Novinka Jednohubky k snídani - pátek, 8. února

Jednohubky k snídani - pátek, 8. února

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Teaser na Stalkera, změny u vývoje Warface, FIFA bez Ronalda, nové hry od Daedalicu, novinka ze Slovenska nebo historické recenze Far Cry.

Reklama

Krásné dobré ráno, čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám krátké zprávičky z herního světa, které si můžete přičíst při snídani, při cestě do školy/práce nebo během dne. Pokusíme se, aby Jednohubky k snídani vycházely každý všední den. Nebudeme ale tento formát zbytečně přetěžovat, pokud v daný den nebude o čem psát, raději jeden díl vynecháme.

Máme tu teaser na Stalker 2 od GSC Game World. Před dvěma dny dali číslo 35 na svůj Twiiter. Jde o tajný kód, který nám může v budoucnu pomoci. 35 může souviset s výročím katastrofy v Černobylu, v takovém případě 2021 - 1986 = 35. Také to ale může signalizovat 5. března, což je úterý. Že by představení hry?

Crytek Kiev, který stojí za free-to-play akcí Warface, se odděluje od Cryteku a stává se z něho samostatné studio Blackwood Games. Naštěstí pro fanoušky jim zůstává na starost Warface. Generální ředitel Cryteku uvedl: „Vývojový tým Warface nás vždy inspiroval. Umožnili jsme jim jít nezávislou cestou, aby mohli více spolupracovat s vydavatelem hry. Jde o strategický krok, jenž je nejlepší pro budoucnost hry. Současně nám tato reorganizace umožní soustředit se na vlastní jádro značek a dlouhodobé plány.“ Warface vydává společnost My.com.

Sega nemá v plánu vydat sérii Yakuza na Xbox. Japonská gangsterská akce zůstává na PlayStationu a PC.

Po obvinění Cristiana Ronalda ze znásilnění začala EA Sports vytlačovat hvězdu Juventusu z oficiální propagace hry FIFA 19. Teď CR7 chybí v nové reklamě na hru. Místo něho jsou na novém přebalu hvězdami Neymar, Kevin De Bruyne a Paulo Dybala.

Jednohubky k snídani - pátek, 8. února

Daedalic Entertainment příští týden oznámí šest nových her. Některé budou pouze vydávat, jiné přímo vyvíjejí. Jde o nejambicióznější a různorodou sestavu v jejich historii, včetně nové IP i starých klasik, které dorazí na konzole.

Q.U.B.E. 2 potvrzeno pro Nintendo Switch, předobjednávky začnou od 13. února. O den později tahle firt-person puzzle záležitost vyjde.

Takhle vypadá nabídka předplatného Xbox Game Pass na únor.

Jednohubky k snídani - pátek, 8. února

Emily Rogers informuje o zákulisních informací Nintenda. Japonská společnost má připravovat hned 11 neohlášených her pro Switch. Dvě z toho mají být exkluzivně pro eShop, další dva porty z Wii U, další je Nintendo Labo Kit a pak něco dalšího. Spekuluje se o Metroid Prime Trilogy a Star Fox Racing.

Apex Legends, bezplatná battle royale hra od Respawnu, má za tři dny 10 milionů hráčů.

Na Slovensku vznikla nová hra. Euclidean Skies je tahový puzzle titul, který se z mobilů přesouvá na počítače. Na Steamu do 12. února za 5,73 euro. Hra kombinuje podivuhodnou architekturu a tahové souboje.

Agregátor recenzí Metacritic se před vydáním Far Cry New Dawn ohlíží za předchozími díly a připomíná jejich hodnocení. To nejlepší získalo Far Cry 3 na Xboxu 360, bylo to 91 bodů. Nejhůře dopadl Primal, pouze 76 bodů na PS4. Přitom mě zrovna tenhle Far Cry bavil, co vás?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama